Yandex Metrica

Peş peşe orman yangınları başladı! Manisa, Sakarya ve Balıkesir'de orman yangını çıktı! Havadan müdahaleler başladı!

Peş peşe orman yangınları başladı! Manisa, Sakarya ve Balıkesir'de orman yangını çıktı! Havadan müdahaleler başladı!

Manisa'nın Spil Dağı'nda ve Sakarya'nın Pamukova ilçesi, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde  ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.  

Gündem

18.06.2024, 18:21

Manis'nın Spil Dağı Turgutalp Mahallesi'nde belirlenemeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yangına müdahalesi sürüyor.

Türkiye nüfusu yaşlanıyor doğurganlık azalıyor! Düşük doğum oranı alarm verdi! Bakanlık harekete geçti! Türkiye nüfusu yaşlanıyor doğurganlık azalıyor! Düşük doğum oranı alarm verdi!... Haberi Görüntüle

SAKARYA'DA ORMAN YANGINI

Sakarya'nın Pamukova ilçesi Mekece Mahallesi'nde ise Pamukova-İznik yolu kenarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle büyürken ekiplerin müdahalesi ise devam ediyor.

Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu? Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu? Haberi Görüntüle

BALIKESİR'DEKİ ORMAN YANGININA HAVADAN MÜDAHALE

Balıkesir Burhani'ye de de orman yangını çıktı. Çöplükte başlayan yangının zeytinlik alana sıçramasının ardından havadan ve karadan müdahaleler sürerken yangının kontrol altına alındığı öğrenildi. Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı bir helikopter ve 3 orman yangın arazözünün de yangına müdahale ettiği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading