Yandex Metrica

Peygamber efendimize hakaret etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: O alçak yakalandı

Peygamber efendimize hakaret etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: O alçak yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (SAV) ve İslami değerlere saldıran kişinin gözaltına alındığını duyurdu.  

Gündem

23.07.2024, 09:54

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler bir şahsın peygamber efendimize yönelik ağır hakaretler savurması sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.  

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ve sosyal medyada yer alan bir röportajda, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (SAV) ve İslami değerlere saldıran kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Kayıp Narin'in amcasının ifadesi ortaya çıktı: Adliyede her şeyi itiraf etti Kayıp Narin'in amcasının ifadesi ortaya çıktı: Adliyede her şeyi itiraf... Haberi Görüntüle

'PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET EDEN ŞAHIS GÖZALTINA ALINMIŞTIR'

Bakan Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, 

"GEREĞİ YAPILDI-21

Sosyal medyada yer alan bir röportajda, İslami değerlere saldıran, Peygamber Efendimize hakaret eden şahsın Z.K. olduğu tespit edilmiş ve “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır.

Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya çalışan, nefret söylemleriyle halkımızı kin ve düşmanlığa tahrik edenler Yüce Türk adaleti önünde hesap verecektir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

13

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading