Yandex Metrica

Sitede Ara

PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinde terör örgütünden kaçan 2 terörist hudut karakoluna teslim oldu

PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinde terör örgütünden kaçan 2 terörist hudut karakoluna teslim oldu

Türkiye'nin terörle mücadelesi terör örgütü PKK'daki çözülmeyi hızlandırdı. Teröristlere göz açtırmayan Türk ordusu terör hedeflerini bir bir yok ederken örgüte katılımı da sıfırlamış durumda. Yeni teröristler "kazanamayan" PKK'dan kaçışlar hızlandı. Örgütten kaçan 2 terörist daha hudut karakoluna teslim oldu.

Gündem

12.09.2024, 09:31

Türkiye, terörle mücadelesini gerek yurtiçi gerekse de yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarla aralıksız sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, sınır ötesi operasyonlarla terör örgütü PKK'nın nefesini keserken sınır içinde de hareket alanını iyice kısıtladı. ABD, Suriye'de ve Irak'ta PKK'nın hamiliğini üstlenerek bölgedeki petrol tesislerini teröristlerin emrine vermiş durumda. Esasında ABD'nin terör örgütüyle münasebetleri çok eskilere dayanıyor. Kendi kurduğu DEAŞ'a karşı PKK/YPG'yi kullanıp parlatan ABD, onları sanki terör örgütleriyle mücadele eden bir grupmuş gibi tanıtmaya devaö ediyor ve silahlarla ve teçhizatlarla besleyip büyütüyor. Türkiye ise bir terör örgütüne karşı bir başka terör örgütünü kullanmanın sakıncalarını defalarca dile getirmişti.

İşte başta ABD olmak üzere Batılı birçok devletin desteklediği terör örgütü PKK, Türkiye'nin kararlı mücadelesi sayesinde adım atamayacak hale geldi. Sınırlarımızdan gittikçe uzaklaşan terör örgütü, Türk askerinin bulunduğu üslerin çevresine de yaklaşamıyor. Terör örgütü, dağa çıkışların sıfırlandığı bu dönemde elindeki teröristleri de tutamıyor. Yıllar önce kandırıp dağa kaçırdıkları gençlere parlak bir gelecek yerine alçakça ölüm vadeden PKK, günden güne eriyor. 

Tarihin seyrini değiştirecek kazı çalışması sürüyor! Göbeklitepe kadar eski... Tarihin seyrini değiştirecek kazı çalışması sürüyor! Göbeklitepe kadar eski... Haberi Görüntüle

"TEK ÇIKIŞ YOLU TESLİM OLMAK"

Bu çerçevede, gelecekten ümitsiz olan iki terörist daha Türk güvenlik güçlerine teslim oldu. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Irak'ın kuzeyinde bulunan barınma alanlarından kaçan iki PKK'lı teröristin Habur'daki Hudut Karakolu'na teslim olduğu duyuruldu.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle: "Mehmetçiğin kararlı operasyonları neticesinde Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı terörist, Habur'daki Hudut Karakolumuza teslim oldu. Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading