Yandex Metrica

Sitede Ara

PKK sempatizanlarına geçti yok! Gerilla şarkılarıyla halay çekenler tek tek yakalandı!

Bölücüler sistematik bir şekilde son günlerde yeniden provokasyon yapmaya başladı. Mersin'deki PKK halayının bir benzeri Ağrı'da kayıtlara geçti. Son olarak terör sempatizanları İstanbul Arnavutköy'de ortaya çıkarken İstanbul'da aracında PKK propaganda şarkısı dinleyen sempatizanla birlikte 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 

Gündem

27.07.2024, 17:57

Mersin'de terör örgütü PKK lehine slogan atarak halay çeken 'terör yandaşları' tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. PKK halayının bir benzeri Ağrı'da kayıtlara geçti. Bir düğün salonuna toplaşan PKK sempatizanı grup, elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atanlarda gözaltına alındı. Son  olarak terör sempatizanları İstanbul Arnavutköy'de PKK'nın propaganda şarkısı olan "Gerilla" ile halay çekerek kayda alırken kendi aracında gerilla şarkısı dinleyen kişide polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındılar. 

Mersin'deki 'terör halayı'ndan sonra sosyal medyada PKK'nın propaganda şarkıları ile paylaşım yapılan terör seviciler tek tek yakalanıyor. Söz konusu şarkılar eşliğinde halay çeken, şarkı söyleyen ve PKK propagandası yapan kişilere yönelik soruşturmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Yürütülen soruşturma çerçevesinde harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM ekipleri, söz konusu olayların faillerini tek tek tespit ederek operasyon düzenledi. 

Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

ARABADA SON SES PKK PROPAGANDASI 

Arabada son ses PKK propagandası için hesap verecek. Adresleri belirlendikten sonra bu sabah erken saatlerde 7 ayrı ilçede 24 adrese peş peşe baskın düzenlendi.

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Diyarbakır'da 1 asker şehit oldu Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Diyarbakır'da 1 asker şehit oldu Haberi Görüntüle

13 KİŞİ YAKALANDI 

Örgütü övücü/destekleyici şarkılar eşliğinde terör örgütü propagandası yapan, aralarında aracında son ses PKK şarkısı açarak dolaşan kadının da bulunduğu 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? Haberi Görüntüle

TALİMAT KANDİLDEN Mİ? 

Sosyal medyada özellikle düğünlerde çekilen halaylarda PKK propagandası yapılması terör örgütü sempatizanlarının elebaşlarının bulunduğu Kandil'den talimat almış olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

İstanbul'u kana bulayacaktı! Bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist Bağcılar'da yakalandı İstanbul'u kana bulayacaktı! Bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist Bağcılar'da yakalandı Haberi Görüntüle

GERİLLA ETİKETİ ADIYLA HASHTAG AÇILDI 

Arnavutköy'deki görüntüleri sosyal medyadan paylaşan bölücülerin videosunun hemen ardından sosyal medyada #Gerilla etiketi ile birçok PKK yandaşının paylaşım yaptığı görüldü.

 

Habere Tepki Ver

4

1

0

0

3

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading