Sitede Ara

PKK, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını üstlendi: Ölümsüzler Taburu yaptı!

PKK, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını üstlendi: Ölümsüzler Taburu yaptı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. tesislerine düzenlenen terör saldırısını PKK üstlendi. Saldırının, örgütün Kandil kampından yönlendirildiği ve 'Ölümsüzler Taburu' adlı bir hücre tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi.

Gündem

25.10.2024, 14:50

5 kişinin şehit olduğu 22 kişinin yaralandığı TUSAŞ'a yönelik hain saldırıyı eli kanlı terör örgütü PKK üstlendi. 

Polise bıçakla saldıran şahsın tehdit görüntüleri ortaya çıktı: Polisi düelloya çağırmış! Polise bıçakla saldıran şahsın tehdit görüntüleri ortaya çıktı: Polisi düelloya... Haberi Görüntüle

"APOCU FEDAİ RUHLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Terör örgütü PKK, Ankara'da meydana gelen TUSAŞ tesislerindeki kalleş  saldırıyı üstlendi. Örgütün Kandil kampından yapılan açıklamada, saldırının "Apocu fedai ruhla gerçekleştiğinin" belirtilmesi dikkati çekti. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama: 2,8 milyon araç kontrol edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama: 2,8 milyon araç kontrol edildi Haberi Görüntüle

HAİN EYLEMİ 'ÖLÜMSÜZLER TABURU' YAPTI

Kalleş eylemi üstlenen örgüt, TUSAŞ yerleşkesine dönük gerçekleşen intihar eyleminin örgütün HPG kanadının sözde "Ölümsüzler Taburu" adlı örgüt içi bir hücre tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.

Daron Acemoğlu Türk mü Ermeni mi? Daron Acemoğlu Türk mü Ermeni mi? Haberi Görüntüle

TALİMAT KANDİL'DEN 

PKK içindeki "Asya Ali" kod adlı Mine Sevjin Alçiçek ile "Rojger Helin" adlı 2 terörist tarafından düzenlenen eylemin, Kandil'den yönlendirildiği anlaşıldı.

Tekin Temel hangi dizilerde oynadı? Yılan İsmail öldü mü? Tekin Temel hangi dizilerde oynadı? Yılan İsmail öldü mü? Haberi Görüntüle

ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA 

23 Ekim Çarşamba günü saat 15:30 sularında Ankara’da bulunan TUSAŞ yerleşkesine dönük gerçekleşen fedai eylem, Ölümsüzler Taburu’nun bir otonom timi tarafından yapılmıştır.  Yüksek bir kararlılık, yaratıcı yetenek ve Apocu fedai ruhla gerçekleşen bu tarihi eylemin kahramanları Mine Sevjin Alçiçek ve Ali Örek yoldaşlardır.

Son dakika... Adalet Bakanı Tunç'tan Yenidoğan Çetesi paylaşımı: 22 kişi tutuklandı, şüpheliler hakkında iddianame hazırlandı Son dakika... Adalet Bakanı Tunç'tan Yenidoğan Çetesi paylaşımı: 22 kişi... Haberi Görüntüle

"SALDIRIYI UZUN BİR ZAMAN ÖNCE PLANLADIK"

Öte yandan HPG’nin Telegram kanalında yayımlanan yazılı açıklamada yer alan  "Uzun bir süre önce planlanıp başarıyla uygulanan bu eylemin Türkiye’de son ayda tartışılan siyasal gündemle asla bir ilişkisi yoktur" ifadesi de dikkat çekti.

Örgüt eylemi gerçekleştiren teröristlerin fotoğrfalarını da paylaştı; 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading