Yandex Metrica

Sitede Ara

PKK'dan CHP'ye akıl! Terörist elebaşı muhalefet için yol haritası çizdi: Bunu yapmak zorunda kalacaklar

PKK'dan CHP'ye akıl! Terörist elebaşı muhalefet için yol haritası çizdi: Bunu yapmak zorunda kalacaklar

Kandil CHP'nin yol haritasını hazırladı. PKK elebaşlarından 'Bese Hozat' kod adlı terörist, "Yarın CHP'de de eş başkanlık sistemini, belediyelerde de eş başkanlık sistemini adım adım tartışmak durumunda kalacak" ifadelerini kullandı.

Gündem

11.09.2024, 00:42

PKK/KCK elebaşlarından "Bese Hozat kod adlı Hülya Oran, 14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın adayı olarak gösterilen eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulunmuştu.

İstanbullular dikkat! Meteoroloji uyardı: Gök görültülü sağanak yağış etkisi altına alacak! İstanbullular dikkat! Meteoroloji uyardı: Gök görültülü sağanak yağış etkisi altına... Haberi Görüntüle

PKK'DAN CHP'YE AKIL

CHP'ye yol haritası çizen terörist oran terör örgütünün yayın organına açıklamalarda bulundu. PKK elebaşı, CHP'nin "eşit temsiliyet" kavramını tartıştığına dikkat çekerek, "Yarın CHP'de de eş başkanlık sistemini, belediyelerde de eş başkanlık sistemini adım adım tartışmak durumunda kalacak." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden terörist Hozat, "Giderek demokratik siyaset ve özgürlük mücadelesi gerçekten herkesi değiştiriyor. Herkes kendi çıkarı temelinde ele alıyor ama ciddi bir değişim de yaratıyor." dedi.

Süper Lig'de bu hafta neden maç yok? 6-7-8 Eylül'de Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı var mı? Süper Lig'de bu hafta neden maç yok? 6-7-8 Eylül'de Galatasaray,... Haberi Görüntüle

"İÇ SAVAŞ" TEHDİDİ!

Hatırlanacağı üzere PKK elebaşı Bese Hozat, 14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulunmuştu.

Dönemin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için oy isteyen Hozat, "Emek ve Özgürlük İttifakı'nın adres gösterdiği adaya da tüm halkımızın oy vermesi gerekiyor." demişti.

Skandal bir çağrı da bulunan Hozat, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri Cumhur İttifakı'nın kazanması durumunda iç savaş çıkartacaklarını itiraf etmişti.

Hozat, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın İmralı'daki mahkumiyeti üzerinden AK Parti MHP'ye karşı "faşist iktidar" diyerek alçak suçlamalarda bulunarak, "Bu AK Parti-MHP faşist rejimi iktidarda kalırsa Türkiye'nin geleceğinin de ne olduğunu ortaya koyuyor. Bu bir iç savaşa çağrıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Bunun zeminini adım adım hazırlıyorlar diyerek tehdidine devam eden Hozat, "AK Parti-MHP faşizmi, Türkiye'de iç savaşın zeminini adım adım döşüyor. Bu İmralı işkence, tecrit sistemine, karşı çok güçlü mücadele etmek gerekiyor." demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading