Yandex Metrica

PKK'ya ağır darbe: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist öldürüldü

Irak'ın kuzeyindeki Gara, Metina ve Pençe-Kilit operasyon bölgeleri ile birlikte Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç'te 17 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.  

Gündem

01.09.2024, 16:44

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Son olarak düzenlenen operasyonlarda 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak'ın kuzeyindeki Gara, Metina ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde 17 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirildi.

Sadece 9 EURO! Pegasus ucak biletlerine dev kampanya! Sadece 9 EURO! Pegasus ucak biletlerine dev kampanya! Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLERE SINIR ÖTESİNDE AĞIR DARBE

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada 17 teröristin etikisiz hale getirildiği bildirildi. Yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak'ın kuzeyindeki Gara, Metina ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 15 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading