Yandex Metrica

PKK'yı ininde vurmaya devam! Gara ve Hakurk'ta PKK temizliği: Çok sayıda terörist öldürüldü!

PKK'yı ininde vurmaya devam! Gara ve Hakurk'ta PKK temizliği: Çok sayıda terörist öldürüldü!

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk'ta 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gündem

09.09.2024, 14:01

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkim ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk'ta 5 PKK'lı terörist öldürüldü. 

Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi verdi dereye götürdüm Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi verdi dereye götürdüm Haberi Görüntüle

"PKK'YI İNİNDE VURMAYA DEVAM"

MSB'den yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör örgütü PKK'yı ininde vurmaya devam ediyor. 5 Eylül tarihinde icra edilen hava harekâtında; Irak'ın kuzeyindeki Gara'da 4, Hakurk'ta ise 1 olmak üzere toplam 5 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi. "denildi. 

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi Haberi Görüntüle

OCAK AYINDAN BU YANA 1355 TERÖRİST ETKSİZİ HALE GETİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonlarla 1 Ocak’tan bugüne kadar toplam 1355 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Harekatı bölgesinde; teröristlerin Dergele, Miska köylerinde savunmasız sivillerden gasp ettiği evler ile Hakurk ve Metina bölgelerinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetleri kapsamında çok sayıda tanksavar silahı, Çok Namlulu Roket Atar lançer sistemi, roketatar, bombaatar, Doçka makineli tüfek, piyade tüfeği ile bunlara ait mühimmat; el ve sis bombaları, el yapımı patlayıcı, antipersonel mayını, telsiz, termal ve el dürbünü, çeşitli çaplarda top ve havan mühimmatı ile muhtelif malzeme ele geçirildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading