Yandex Metrica

Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar verildi!

Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar verildi!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın beraberindeki 28 sanık bugün mahkemenin arar akararında tahliyelerine karar verildi. Polat ailesinin ise uzun zamandır konuşulan lüks araçlarının akıbeti de belli oldu. Öte yandan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat’ın tahliyesine itiraz etti.

Gündem

06.09.2024, 15:15

Aralarında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da bulunduğu 28 sanık hakkında mahkame tahliye kararı verdi. Kasım 2023 tarihinde kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan tutuklanan Dilan Polat geçtiğimiz ay MASAK raporu sonrasında tahliyesine karar verilmişti.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

ENGİN POLAT TAHLİYE EDİLDİ

Engin Polat ise bugün 3. kez hakim karşısına çıktı ve babası Sezgin Polat ve kardeşi Alper Kürşat Polat'ın tahliyesi gerçekleşti. Dilan Polat ise tahliye haberi sonrasında Enerci şarkısı eşliğinde Çorlu'ya eşi Engin Polat'ın yanına gitti. Öte yandan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat’ın tahliyesine itiraz etti.

Çomar festivali! Hayvan dernekleri Yenikapı'da toplandı: Köpek kılığına girdiler! Çomar festivali! Hayvan dernekleri Yenikapı'da toplandı: Köpek kılığına girdiler! Haberi Görüntüle

LÜKS ARAÇLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME

Polat ailesinin birden fazla lüks aracına el konulmuş, araçlarının akıbetinin ne olacağı ise merak ediliyordu. Ünlü sosyal medyafenomeni Dİlan ve Engin Poolat çiftine ait olan araçlara ilişkin mahkeme heyeti mal varlıkları üzerinde bulunan tedbirlerin kaldırılması talebinin reddine karar verdiği öğrenildi. 

Ayrıca mahkeme emekli maaşlarına getirilen kısıtlamanın kaldırılmasına da karar verirken sanıkların yurt dışına kaçma yasağının devamını, imza atma şeklinde adli konrtol şartlarını da kaldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading