Yandex Metrica

Polis her yerde onu arıyor! Sokak ortasında 'damat' vahşeti: Acımadan 4 kişiyi öldürdü!

Polis her yerde onu arıyor! Sokak ortasında 'damat' vahşeti: Acımadan 4 kişiyi öldürdü!

Adana'da bir kişi sokak ortasında dehşet saçtı. Boşanmak üzere olan şahıs  tartıştığı karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak sokak ortasında öldürdü.    

Gündem

23.06.2024, 09:05

Adana'da bir kişi tartıştığı karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderine kurşun yağdırdı. Şüphelinin, evdeki bebeğini alarak babası ile olay yerinden otomobille kaçtığı ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi her yerde arıyor. 

22 sanık yeniden hakim karşısında! Sinan Ateş cinayetinde ikinci celse başladı! 22 sanık yeniden hakim karşısında! Sinan Ateş cinayetinde ikinci celse... Haberi Görüntüle

AİLE BİREYLERİNİN TÜMÜNE KURŞUN YAĞDIRDI 

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde yaşayan Hakim A, 3 aylık bebeği Deniz A'yı kendisine göstermedikleri gerekçesiyle evinin karşısında ailesiyle birlikte kalan boşanma aşamasındaki eşi Şükran A. (20) ile sokakta tartıştı.

Tartışmaya Şükran A'nın babası Turgut E. (51), annesi Leyla A. (51), kardeşi Muhammet E. (18) de katıldı. Bu sırada Hakim A. tabancayla tüm aile bireylerine kurşun yağdırdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB vurgusu: Avrupa Birliği'ne tam üyelik stratejik hedefimizdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB vurgusu: Avrupa Birliği'ne tam üyelik stratejik hedefimizdir Haberi Görüntüle

4 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ 

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Şükran A, Turgut E, Leyla A. ve Muhammet E'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Bakan Fidan'dan canlı yayında önemli açıklamalar! 'Dünya bunu ciddiye almalı' diyerek uyardı: 3. Dünya Savaşı riski var Bakan Fidan'dan canlı yayında önemli açıklamalar! 'Dünya bunu ciddiye almalı'... Haberi Görüntüle

OTOMOBİLLE KAÇTI POLİS ARIYOR

Olayın ardından Hakim A'nın, 3 aylık bebeği D.A'yı alarak babası Ş.A. ile otomobille olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading