Polise alçak saldırı! İhbara giden polisi sırtından bıçakladı, saldırgan vurularak yakalandı

Polise alçak saldırı! İhbara giden polisi sırtından bıçakladı, saldırgan vurularak yakalandı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren bir kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurunu sırtından bıçakladı. Saldırgan, polis ekiplerince vurularak etkisiz hale getirildi.

Gündem

13.10.2024, 14:50

Türkiye, polis memurlarına yönelik şiddet olaylarıyla sarsılmaya devam ediyor. Beyoğlu’nda görev başındaki bir polisin boynundan bıçaklanmasının ardından bir vahşet haberi de Konya’dan geldi. Selçuklu ilçesi Bayramoğlu Caddesi’nde meydana gelen olayda, sinir krizi geçiren bir şahıs, olay yerine müdahale etmek için gelen polis memurunu sırtından bıçakladı. Olay anında diğer polisler saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, gözünü Türkiye'ye dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, gözünü Türkiye'ye dikecek Haberi Görüntüle

OLAYIN DETAYLARI

Olay, 11.00 sıralarında Selçuklu ilçesindeki Bayramoğlu Caddesi’nde yaşandı. Ailesinin ihbarıyla olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, sinir krizi geçiren bir şahsın kontrolünü sağlamak amacıyla müdahalede bulundu. Ancak, psikolojik sorunları olduğu belirtilen şahıs, bir polis memuruna bıçakla saldırdı ve memuru sırtından yaraladı. Diğer polis memurlarının hızlı müdahalesiyle saldırgan vurularak yakalandı. Yaralı polis ve saldırgan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İşte olay anına ait görüntüler;

Kemalist atak! Ece Üner yine Atatürkçülük dozunu kaçırdı: Linç girişimini işte bu sözler ile övdü... Kemalist atak! Ece Üner yine Atatürkçülük dozunu kaçırdı: Linç girişimini... Haberi Görüntüle

BEYOĞLU'NDAKİ SALDIRIYLA EŞ ZAMANLI DEHŞET

Bu saldırı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir polisin boynundan bıçaklanmasının ardından yaşandı. Beyoğlu'nda sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir polis memuru görevi başında beklediği sırada arkasından yaklaşan bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, boynundan yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılmıştı.

Samsun'da  zincirleme kaza! Yaralılar var Samsun'da zincirleme kaza! Yaralılar var Haberi Görüntüle

ADALET BAKANI TUNÇ'TAN SERT TEPKİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Beyoğlu’ndaki bıçaklı saldırıyı lanetleyerek, polise geçmiş olsun dileklerini iletti. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığını hatırlatarak, "Boyutu ne olursa olsun şiddet asla kabul edilemez. Saldırıyı lanetliyor, polis memurumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading