Polise bıçakla saldıran şahsın tehdit görüntüleri ortaya çıktı: Polisi düelloya çağırmış!

İstiklal Caddesi'nde sabit noktada gören yapan polis memuru, arkasından yürüyen kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara yansırken, yaralı polis hastaneye kaldırıldı. İzleyenlerinin kanını donduran olayda bıçaklı saldırganın polisleri daha önce tehdit ettiği görüntüleri ortaya çıktı. 

Gündem

12.10.2024, 18:12

İstanbul'da günde milyonlarca insanın geçtiği İstiklal Caddesi’nde bu sabah akıl almaz bir olay yaşandı.Cadde üzerinde duran polis memuruna arkasından sessizce yaklaşan bir kişi, elindeki bıçağı polisin ensesine sapladı.

Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık açık alada sigara içilemeyecek... Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık... Haberi Görüntüle

BIÇAĞI SAPLADIKTAN SONRA OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yaralanan polis memuru, ambulansla hastaneye kaldırılırken şizofreni hastası olduğu iddia edilen saldırgan olay yerinden hızla kaçtı. 

KYK burs başvurusunda yanlış (yalan) bilgi verilince ne olur? Cezası var mı? KYK burs başvurusunda yanlış (yalan) bilgi verilince ne olur? Cezası... Haberi Görüntüle

POLİSLERİ DÜELLOYA ÇAĞIRMIŞ 

Saldırı sonrası şüpheli O.I'nın daha önce çektiği bir videoda polisleri alenen tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. Videoda şüpheli, kendisinin Nurtepe'de polis ekipleri tarafından durdurularak kimlik kontrolü yapıldığını belirterek polislere tehditler yağdırdı. Kendisine kimlik kontrolü yapan memurları 'düelloya' çağıran O.I, polis memurlarının çantasında bulunan bıçak ve balisini ise almadığını söyledi. 

Türk gemileri teyakkuzda! Güvenlik seviyeleri en yüksek kademeye çıkarıldı Türk gemileri teyakkuzda! Güvenlik seviyeleri en yüksek kademeye çıkarıldı Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI 

Öte yandan Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri de kaçan şüpheli O.I'yı, Kasımpaşa'daki bir parkta yakaladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şüphelinin çok sayıda suç kaydının olduğu ifade edildi.

Son uçuşu oldu! THY pilotu uçuş sırasında hayatını kaybetti! Son uçuşu oldu! THY pilotu uçuş sırasında hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR 

Emniyetin açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarda, kimlik bilgileri tespit edilen O.I. isimli şüpheli Kasımpaşa'da gözaltına alınmıştır. Şahsın yapılan sorgulamasında uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan suç kaydı olduğu tespit edilmiş, ayrıca yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü anlaşılmıştır. Yaralı polisimizin kaldırıldığı hastanede tedavisi devam etmekte, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading