Yandex Metrica

Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Cansız bedeni plastik fıçı içinde bulundu!

Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Cansız bedeni plastik fıçı içinde bulundu!

Mersin'de korkunç bir olay yaşandı. Selçuklu Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'in cansız bedeni boş bir arazide fıçının içinde bulundu. Olaya dair geniş çaplı soruşturma başlatılırken Selahattin Doludeniz kimdir? sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Gündem

16.09.2024, 10:05

Mersin'in Bozyazı ilçesinde boş bir arazide çöpleriniçin bir fıçı fark edildi. Fıçının içinde ise ölmüş bir insan olduğu görüldü. Olaya dair güvenlik güçleri soruşturma başlattı. plastik fıçı içerisinde elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulunan kişinin Selçuklu Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz olduğu öğrenildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Selahattin Doludeniz kimdir? motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. 

Son dakika... Türkiye'den ABD ve GKRY arasındaki anlaşmaya tepki! Son dakika... Türkiye'den ABD ve GKRY arasındaki anlaşmaya tepki! Haberi Görüntüle

SELAHATTİN DOLUDENİZ KİMDİR?

Prof. Dr. Selahattin Doludeniz Selçuklu Üniversitesi eski öğretim üyesiydi. 

Mersin'in Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'ndeki çöplüğünde bir fıçı içinde cansız bedeni bulundu. Belediye işçileri tarafından fark edilen durum güvenlik güçlerine bildirildi. 

İlk incelemede çürümeye başladığı görülen ceset, Mersin Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar cezaevine girecek mi? Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar... Haberi Görüntüle

SELAHATTİN DOLUDENİZ NASIL ÖLDÜ?

Selçuk Üniversitesinden emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'in ölümüne dair ekilerin yaptığı açlışmada ilginç iddialar geldi. 

Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'in oğlu O.D.'nin polisteki ilk ifadesinde, babası ile aralarının bozuk olduğunu, evden ayrıldıktan sonra babasını evde ölü olarak bulduğunu, cesedini ise bidona koyup taksi ile çöplüğe bıraktığını belirtti.

Olaya dair ekiplerin geniş çaplı soruşturması devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading