Yandex Metrica
Reklam

Provokasyona alet olan gençleri uyaran Türk polisi gönülleri fethetti: Milliyetçiliğin ağası da paşası da benim

Kayseri’de ve Suriye’de yaşanan olaylar sonrası Sultanbeyli’de bir grup kendini sokağa attı. Sultanbeyli’de sokağa çıkan bir gruba seslenen polis, “Milliyetçiliğin ağası da, paşası da benim. Provokasyona gelmeyin” sözleriyle büyük takdir topladı.

Gündem

02.07.2024, 11:38

Türkiye, Suriye ile normalleşmeyi tartışırken kendini eş zamanlı provokasyonların içinde buldu. Mültecilere dönüş yolunu açıp 'Teröristan' hayalini bitirecek olan Erdoğan-Esad zirvesinden önce, içeride ve dışarıda fitne ateşi yakıldı.

Kayseri’de Pazar akşamı öfkeli bir grup, Suriyeli bir tacizciyi bahane ederek Suriyelilere sığınmacılara ait araç ve iş yerlerini ateşe verdi. Kamyonlarla şehre getirilen ve gözaltına alınan 73 kişiden 40’ının uyuşturucu, yağma ve tacizden sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi! Haberi Görüntüle

SURİYE İLE ÇÖZÜME SABOTAJ

Dün ise Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde Türk Bayrağı ve TIR'larına saldırılar düzenlendi. Suriye Geçici Hükümeti Başbakanı Abdurrahman Mustafa "Türk kanunlarına uyun" dedi. Türkiye'den de resmi açıklamalar peş peşe geldi.

Güvenlik kaynaklarından Suriye’nin kuzeyinde yaşananlara ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, “Provokatif eylemlerde bulunan kişiler yakalandı, gerekli işlemler yapıldı.” ifadelerine yer verildi.

Yaşanan olayların ardından Suriye Milli Ordusu'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada ''Suriye Milli Ordusu olarak TSK’nın yanındayız. Olaylar çıkaran bazı silahlı gruplar yargılanacaklar. Lanet olsun hainlere. Suriye halkı ve Türkiye halkı kardeştir, kardeş kalacaktır.'' denildi.

Dün de İstanbul Sultanbeyli'de öfkeli bir grup sokağa döküldü. O anlarda olayları kontrol almaya çalışan Türk polisi, söyledikleriyle büyük takdir topladı. Söz konusu video sosyal medyada kısa sürede yayılınca kullanıcılar öfkeli kalabılığı sakinleştirip olay yerinden uzaklaştran Türk polisini takdir etti ve konuyla ilgili sayısız yorumlar yapıldı.

Türkiye Çekya'ya 1-0, 2-0, 3-0 yenilirse üçüncü olur mu, elenir mi? Türkiye Çek Cumhuriyeti'ne yenilirse tur atlar mı? Türkiye Çekya'ya 1-0, 2-0, 3-0 yenilirse üçüncü olur mu, elenir... Haberi Görüntüle

''BÖYLE MİLLİYETÇİLİK OLMAZ''

"Böyle milliyetçilik olmaz: Gençler kendinizi kullandırmayın örgütten beter oldunuz" sözleriyle kalabalığı dağıtmaya çalışan Türk polisi, "Dağılın arkadaşlar, buraya kimse girmiyor. Bakın böyle milliyetçilik olmaz." ifadelerini kullandı.

Sokağa çıkan kalabalık gruptan biri ise "Bizim askerimize, polisimize sıkıyorlar." karşılığını verdi.

Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Haberi Görüntüle

''BURANIN AĞASI PAŞASI BENİM''

Tük amir ise, "Bizim askerimiz gereğini yapar. Girmeyin hayır girmeyin. Gençler kendinizi kullandırmayın, örgütten beter oldunuz. Milliyetçiliğin ağası paşası benim, girmeyin. Provokasyon yapmayın. Bu çocukları alın buradan. Bunları sokağa salanı yatırırım." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading