Yandex Metrica

Provokatörler sönen ateşi körükleme peşinde! Market sahibinden nefret suçu: İş yerime gelenler orada can verir!

Provokatörler sönen ateşi körükleme peşinde! Market sahibinden nefret suçu: İş yerime gelenler orada can verir!

Adana'da bir zincir market sahibi marketine gelecek Suriyelileri öldüreceğini söyledi. Nefret suçu kokan paylaşımın altına ise bu düşünceyi destekleyecek yorumlar yapıldı. 

Gündem

04.07.2024, 12:33

Kayseri'de Danışmentgazi Mahallesi'nde Suriyeli bir kişinin 6 yaşındaki bir Suriyeli çocuğa cinsel istismarda bulunması üzerine çıkan olaylarda Suriyelilere ait iş yerleri yakıldı, araçları tahrip edildi. Olayların başladığı pazar günüyle birlikte provokasyonların ardı arkası kesilmedi. Milli İstihbarat Teşkilatı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Güçleri hem Türkiye içinde hem de Suriye’nin kuzeyinde eşgüdüm halinde yaşanan olayları anında müdahale ile kontrol altına aldı. Ancak bazı provokatörler sönen ateşi körüklemeye devam ediyor. 

2024 İstanbul'da hangi plajlar ücretsiz? İstanbul'daki plaj ücretleri ne kadar? 2024 İstanbul'da hangi plajlar ücretsiz? İstanbul'daki plaj ücretleri ne kadar? Haberi Görüntüle

PROVOKATÖRLER SÖNEN ATEŞİ KÖRÜKLEME DERDİNDE

Kayseri'de Suriyeli bir göçmenin 6 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği haberi ilçeyi ayağa kaldırdı. Pazar gecesi meydana gelen olayın ardından Türkiye, Suriye’yle normalleşmeyi tartışırken kendini eş zamanlı provokasyonların içinde buldu. Kayseri'de başlayan ve çeşitli illere yayılan Suriyelilere yönelik ırkçı saldırılarılar güvenlik güçleri tarafından kontrol altına alınırken sosyal medyadan provokatörler olayları yeniden alevlendirme derdinde. Suriyeli vatandaşlara yönelik ırkçı paylaşımlara bir market sahibi de katıldı. 

RU 9. bölüm ne zaman çıkacak? RU dizisi bitti mi? RU 9. bölüm ne zaman çıkacak? RU dizisi bitti mi? Haberi Görüntüle

"O AN ORADA CAN VERİRLER"

Adana'da bir zincir market sahibi marketine gelecek Suriyelileri öldüreceğini söyledi. İşte o paylaşım...

Adana Ceyhan market sahibi olarak 7 şubeme hiçbir Suriye uyruklu vatan hainlerine satışımız olmayacaktır. 

Aksi halde zorluk çıkartırlarsa o anda orda can verirler. 

 

Habere Tepki Ver

0

3

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading