Reyap Hastanesi kapatıldı mı? Reyap Hastanesi'nin sahibi kim? Kaç şubesi var?

Reyap Hastanesi kapatıldı mı? Reyap Hastanesi'nin sahibi kim? Kaç şubesi var?

Reyap Hastanesi kapatıldı mı? Yenidoğan çetesi iddianamesinde adı geçen Özel Reyap Hastanesi ile ilgili beklenen adım geldi. Hastanenin ruhsatının iptal edildiği ve hastaların başka hasanelere nakledileceği duyuruldu. Gündemde yer alan Reyap Hastanesi'nin sahibinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Hastanenin sahibi Dr. Cahit Yüksel'dir. Peki Reyap Hastanesi'nin kaç şubesi var?

Gündem

19.10.2024, 10:43

İstanbul'da, bebek ölümleri ile tüm Türkiye'nin kanını donduran yenidoğan çetesine yönelik detaylar gelmeye devam ediyor. Şüphelilerin telefon görüşme kayıtları bebeklerin ihmaller ve umursamazlıklar nedeniyle hayatını kaybettiğini ortaya koyarken pek çok hastanenin adı da iddianamede geçiyor. Özel Reyap Hastanesi de iddianamede adı geçen hastanelerin başında geliyor.  Reyap Hastanesi'nin sahibi kim? Reyap Hastanesi kimin? soruları ise vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

'Kirli' algı oyunu: CHP'nin okulları veliler temizliyor yalanı suya düştü! Görseldeki kadınlar temizlik personeli çıktı 'Kirli' algı oyunu: CHP'nin okulları veliler temizliyor yalanı suya düştü!... Haberi Görüntüle

REYAP HASTANESİ KAPATILDI MI?

Yenidoğan çetesi iddianamesinde ve soruştumasında adı geçen Özel Reyap Hastanesi'nin ruhsatı iptal edildi. Ruhsat iptali ile hastaların başka hastanelere nakledilmesi bekleniyor.  Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Özel Reyap Hastanesi kapatılıyor. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı genç kadının burnunu kırdı! İstifası İstendi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı genç kadının burnunu kırdı! İstifası... Haberi Görüntüle

REYAP HASTANESİ KİMİN, SAHİBİ KİM?

Özel Reyap Hastanesi Dr. Cahit Yüksel'e aittir. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cahit Yüksel'dir. 

Uzun yıllar sanayicilik yapan Cahit Yüksel sanayicilik işinden vazgçerek hastane sahibi olmuştu. Esenyurt'ta, 35 bin metrekare kapalı alana sahip 300 yatak kapasiteli Özel Reyap İstanbul Hastanesi Dr. Cahit Yüksel tarafından kuruldu. 

Cahit Yüksel Özel Reyap İstanbul Hastane yatırımını kendi öz sermayeleri ile gerçekleştirdiklerini açıklamıştı. 

Cahit Yüksel açıklamasında "Hastanecilik işini büyütmek istiyoruz. Çorlu'da 150 yataklı Reyap Çorlu hastanemiz var. Trakya'nın en büyük özel hastanesi. Tekirdağ 'da bir yerimiz var. Orayı da planlıyoruz. İleride sayıyı artırmayı düşünüyoruz. İstanbul ve Trakya bölgesine yoğunlaşacağız." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Köfteci Yusuf yorumu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Köfteci Yusuf yorumu: "Kendilerini savunma hakları var" Haberi Görüntüle

REYAP HASTANESİ BAŞHEKİMİ KİM?

Hastanede Başhekim olarak Op. Dr. Mustafa Kemal Yenmez görev yapıyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading