Roblox açıldı mı? Erişim engeli getirilen Roblox ne zaman açılacak?

Roblox açıldı mı? Erişim engeli getirilen Roblox ne zaman açılacak?

Türkiye'de yaklaşık olarak 15 milyon kullanıcısı olduğu tahmin edilen Roblox'a erişim sağlanamıyor. Platforma giriş yapamayanlar kullanıcılarda erişim yasağının ne zaman sona ereceğini merak ediliyor. Peki, Roblox ne zaman açılacak?

Gündem

08.10.2024, 16:38

Roblox platformu hakkında son gelişmeler yakından takip ediliyor. 7 Ağustos tarihinden bu yana erişimin sağlanamadığı Roblox'a giriş yapamayan kullanıcılar ‘Roblox açıldı mı' sorusunun yanıtını arıyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Roblox adlı çevrimiçi oyun platformuna erişim yasağı getirilmişti. BTK'nın internet sitesindeki 'Site Bilgileri Sorgu Sayfası'nda yapılan sorgulamada, "Roblox.com 07/08/2024 tarihli ve 2024/5282 D. İş sayılı Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişime engellenmiştir." ifadeleri dikkatlerden kaçmadı.

Roblox

Okullar 1,5 gün tatil ilan edildi! 28 Ekim okullar yarım gün mü? Okullar 1,5 gün tatil ilan edildi! 28 Ekim okullar yarım... Haberi Görüntüle

ROBLOX AÇILDI MI?

Popüler oyun sitelerinden Roblox'a erişim engelinin ne zaman kaldırılacağı yönünde net bir tarih bulunmuyor. Konu hakkında resmi bir açıklama yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde olacak.

Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Türkiye'de 15 milyon kullanıcısı olan çevrimiçi oyun platformu Roblax'a, çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırması sebebiyle erişim engeli getirildiğinden söz etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading