Sitede Ara

Rojin Kabaiş kaçırıldı mı ? Annesiyle telefonda ne konuştu? Arama çalışmalarında 10’uncu gün

Rojin Kabaiş kaçırıldı mı ? Annesiyle telefonda ne konuştu? Arama çalışmalarında 10’uncu gün

Van’da 4 gün önce kaybolan Rojin Kabaiş’ten hala haber yok. Rojin, en son 27 Eylül akşamı saat 19:05’de üniversite kampüsü içerisindeki sahile tek başına yürürken görüntülendi. Ardından güvenlik kameralarının görmediği kör bir noktaya girdi ve bir daha kendisinden haber alınamadı. 

Gündem

07.10.2024, 11:56

Van'da kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları, 10'uncu günde de devam ediyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı. Dışarı çıktıktan sonra yurda geri dönmeyen Rojin Kabaiş’e arkadaşları telefonla ulaşamaya çalıştı ancak kendisinen haber alınamadı. Rojin'in arkadaşları, daha sonra 28 Eylül’de saat 12.00 sıralarında polise haber verdi.

KYK 2024 ek tercih yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK 2024 ek tercih yurt başvuruları ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

“ÇAKIL TAŞI TOPLAMAYAN GİDECEĞİM”

Rojin Kabaiş’in ayrıca 27 Eylül’ tarihinde saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili’ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği öğrenildi. Rojin'in kendisiyle birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşına olumsuz yanıt verdiği tespit edildi.

21 yaşındakli genç kızın arkadaşları, 28 Eylül'de Van Gölü Sahili'nde Rojin’e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Telefon incelenmek üzere polise teslim edildi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz? Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz? Haberi Görüntüle

TELEFONDA ANNESİYLE NE KONUŞTU ?

Rojin'in kayboladan önce Telefonla annesiyle konuştuğu ortaya çıktı. Telefonla konuştuğu annesine markete gidip, kahve, su ve kek alacağını söyleyen Rojin için polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye ekipleri arama çalışması başlattı.

Gönüllü arama kurtarma ekiplerinin de katıldığı çalışmalara, polis ekipleri zaman zaman havadan destek veriyor. Bugün arama çalışmalarında 10’uncu güne girildi. Ancak şu ana kadar Rojin’e ait herhangi bir ize ulaşılamadı.

Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli çobana işkence! Görüntüler infial yarattı Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli çobana işkence! Görüntüler infial yarattı Haberi Görüntüle

ROJİN KABAİŞ KAÇIRILDI MI?

Rojin Kabaiş'in kaçırılma ihtimaline karşı da ekipler olayın yaşandığı ilk günden itibaren Bardakçı Mahallesi’ne giriş ve çıkış yapan 100’den fazla aracı didik didik aradı. Dün İskele sahilinde arama yapan ekipler, bugün tekrar Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasında kalan bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading