Rojin Kabaiş kimdir? Üniversiteli Rojin her yerde aranıyor!

Rojin Kabaiş kimdir? Üniversiteli Rojin her yerde aranıyor!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde öğrenim gören üniversiteli Rojin Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber yok. Rojin Kabaiş'in acılı ailesi kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor. 

Gündem

30.09.2024, 13:36

Van’da 27 Eylül'den bu yana kendisinden haber alınmayan Rojin Kabaiş her yerde aranıyor. 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları devam ederken ailesi kızlarının bir an önce bulunmasını bekliyor. 

"Kalkan-27" operasyonları: Binlerce düzensiz göçmen yakalandı Haberi Görüntüle

ROJİN KABAİŞ KİMDİR?

Rojin Kabaiş Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisidir. 

Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeği yedikten sonra arkadaşlarına Van Gölü sahiline çakıl taşı toplamaya gitmek istediğini söyledi. 

Arkaraşlarının birlikte gitmeye olumsuz yanıt verdiği Rojin Kabaiş'ten o günden bu yana haber alınamıyor. 

Rojin Kabaiş'in arkadaşları 28 Eylül günü Van Gölü sahilinde yaptığı aramada Rojine ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu, telefon incelenmek üzere polis ekiplerine teslim edildi.

Rojin'in bulunması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Rojin'in cep telefonunun bulunduğu Van Gölü sahilinde Çevik Kuvvet polisleri, göl üzerinde ise jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri tekne ve botlarla arama çalışması yapıyor. Arama çalışmalarında jandarmaya ait su üstü radar cihazı da kullanılıyor. 

Rojin Kabaiş 21 yaşındadır. 

Diyarbakır'dan gelen Rojin Kabaiş'in ailesinden gelen açıklamada "Yurt Müdüründen şikayetçiyim, keşke daha erken haber verseydi, daha iyi olurdu. Suç duyurusunda bulundum, bana geç haber verdikleri için. Yurt yetkilileri 18 saat sonra bana haber verdi. Hem biz hem de polis karakoluna geç haber vermişler. Daha erken haber verseydiler daha çabuk bulunurdu" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading