Rojin Kabaiş öldü mü? Rojin Kabaiş nerede bulundu, neden öldü?

Rojin Kabaiş öldü mü? Rojin Kabaiş nerede bulundu, neden öldü?

18 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan acı haber geldi. Peki, Rojin Kabaiş öldü mü?

Gündem

15.10.2024, 16:13

18 gündür Van'da kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedenine ulaşıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Daha öncesinde sahilde cep telefonu ile kulaklığı bulunan Kabaiş'i arama çalışmaları Van Valiliği'nin koordinatörlüğünde oluşturulan özel ekiplerin de katılımıyla hem göl hem de kıyı bölgelerinde devam ediyordu.

Rojin Kabaiş

Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ve AFAD'dan 20 dalgıç ve gemi adamı, 5 gemi, 4 bot, jetski ve sonar cihazlarıyla gölün derinliklerini tarıyordu.

O sır çözüldü: Sur cinayetinde kameralara takılmıştı! Surdaki üçüncü kişi kimdi? O sır çözüldü: Sur cinayetinde kameralara takılmıştı! Surdaki üçüncü kişi... Haberi Görüntüle

ROJİN KABAİŞ ÖLDÜ MÜ?

18 gündür Van'da kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedeni bulundu.

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading