Rojin Kabaiş'in ölümünde sır perdesi aralanıyor! Google aramaları ve kütüphaneden aldığı kitap şaşkına çevirdi

Van'da 27 Eylül tarihinde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni sahilde bulunan Rojin Kabaiş'in internet üzerinden yaptığı aramalar ortaya çıktı. Rojin'in internet üzerinden 'Otopsi nasıl yapılır?' gibi soruları aratmöası dikkat çekti. Ayrıca Rojin'in kütüphaneden aldığı kitap da dikkat çekti. 

Gündem

17.10.2024, 11:10

Van'da kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten acı haber 18 gün sonra geldi.

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen ve 27 Eylül'den itibaren bir daha haber alınamayan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'in cansız bedeni, önceki gün Tuşba ilçesi Mollakasım Mahallesi'nde Van Gölü kıyısında bulundu.

Muhammet Aydın kimdir? Ferdi Tayfur'un damadı tutuklandı mı? Muhammet Aydın kimdir? Ferdi Tayfur'un damadı tutuklandı mı? Haberi Görüntüle

TABUTUNU KADINLAR OMUZLADI

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi. Genç kızın tabutunu kadınların taşıdığı görüldü. Öte yandan Rojin'in ön otopsi raporu da belli oldu. Rojin'in ön otopsi raporunda ölümünde şüpheli bir şeye rastlanmadı. Darp ve ateşli silah izi belirlenmedi. Kesin ölüm sebebi belirlenemedi. Alınan örnekler İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Survivor Hasan kimdir? Hasan Yalnızoğlu öldü mü, hastalığı neydi? Survivor Hasan kimdir? Hasan Yalnızoğlu öldü mü, hastalığı neydi? Haberi Görüntüle

ROJİN'İN İNTERNET ARAMALARI ORTAYA ÇIKTI

Türkiye, Rojin'in nasıl öldüğünü merak ederken olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Rojin'in kaybolduğu gün öncesindeki internet aramaları dikkat çekti. Rojin Kabaiş, ''Otopsi nasıl yapılır, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur, öldükten sonra cennete nasıl gidilir'' gibi aramalar yapmış internette. Ayrıca 21 yaşındaki Rojin'in kaybolduğu nokta haritalar uygulamasında araştırdığı bir alan. Rojin, Diyarbakır’dan Van’a geldikten 3 gün sonra kayboluyor. Bardakçı köyü ve sahilini internetteki haritadan incelemiş.

George Baldock kimdir, neden öldü? George Baldock hangi takımda oynuyordu? George Baldock kimdir, neden öldü? George Baldock hangi takımda oynuyordu? Haberi Görüntüle

ROJİN'İN SON OKUDUĞU KİTAP: KAYIP ARANIYOR

Öte yandan Rojin'in kütüphaneden aldığı son kitap; Sait Faik Abasıyanık’ın 'Kayıp Aranıyor' kitabı. Kitabın içeriğinde konsolosun Nevin adlı bir kızı var ve dünyanın iki yüzlülüğünden sıkılmış. Kitabın sonunda Nevin ortadan kayboluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading