Yandex Metrica

Rüştü Onur Atilla ile Nez neden ayrıldı? Güldür Güldür İbrahim ile birlikte olan Nez'den ayrılık açıklaması geldi!

Rüştü Onur Atilla ile Nez neden ayrıldı? Güldür Güldür İbrahim ile birlikte olan Nez'den ayrılık açıklaması geldi!

Güldür Güldür Show programındaki İbrahim karakteri ile izleyicilerin beğenisini toplayan Rüştü Onur Atilla geçtiğimiz aylarda 10 yıllık eşinden boşanmıştı. Rüştü Onur Atilla'nın boşanmadan Nez ile yeni bir ilişkiye başlaması çok eleştirilmişti. Güldür Güldür İbrahim ile Nez'in birlikteliğinin sonlandığı açıklandı. Nez sosyal medya hesabından ayrılığı duyurdu. Peki Rüştü Onur Atilla ile Nez neden ayrıldı? Güldür Güldür İbrahim ile Nez'in ayrılık sebebi ne?

Gündem

29.08.2024, 14:28

Güldür Güldür Show'da İbrahim karakteri ile tanınan Rüştü Onur Atilla ile Sinem Ayyıldız, 2014'te evlenmişti. Çiftin bu evliliğinden Kemal ve Uygar adında iki çocuğü dünyaya geldi. Çiftin 10 yıllık evliliği 10 Haziran'da sonlanmıştı. 

'Güldür Güldür'de 'İbrahim' karakterine hayat veren 38 yaşındaki oyuncu şarkıcı Nez ile boşanmadan 20 gün sonra tatil fotoğrafı paylaşması kafaları karıştırmıştı. Güldür Güldür İbrahim 'İhanet' iddialarıyla gündeme gelmişti.  Rüştü Onur Atilla, "Ocak ayında evden ayrıldım ve altı ay içinde boşandık. Anlaşmalı olarak boşandık. Sebepleri bizim mahremimizdir. Nez benim sevgilimdir. Biz çok kısa zaman önce bir ilişkiye başladık. Çok mutlu ve heyecanlıyız. Nez'in evliliğimin bitmesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Evlilik bitirecek yapıda bir insanı hayatıma katamam zaten. Nez'in linç edilmesine izin vermem. Ortada bir ihanet yok. Nez ve ben masumuz" demişti. 

1 liralık ev ilanına ceza! Reklam Kurulu'nun aldatıcı ilanlara yönelik çalışması sürüyor 1 liralık ev ilanına ceza! Reklam Kurulu'nun aldatıcı ilanlara yönelik... Haberi Görüntüle

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA İLE NEZ NEDEN AYRILDI?

Rüştü Onur Atilla ile Nez'in ilişkileri kısa sürdü. Çift ayrıldıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Nez "Onur bey ile hiç paylaşım gelmiyor?" sorusuna "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık." diyerek yanıt verdi. Nez gelen yorumlara "Arkadaşlar, bu kadar abartmaya bence gerek yok. Başlarken ne derece güzelse, ayrılıklar da o derece güzel olabilir. Unutmayın ki her bir bitiş, yeni bir başlangıçtır" dedi. Ayrılığın nedeni ise henüz açıklanmadı.

PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinde terör örgütünden kaçan 2 terörist hudut karakoluna teslim oldu PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinde terör örgütünden kaçan 2 terörist... Haberi Görüntüle

"BOŞANMIŞ BİR ADAMLA TANIŞTIM"

Nez henüz boşanmadan Rüştü Onur Atilla ile ilişkiye başlamasını eleştirenlere şu sözlerle yanıt vermişti; "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading