Şahan Gökbakar hapis mi yatacak? 10 yıla kadar hapsi isteniyor!

Şahan Gökbakar hapis mi yatacak? 10 yıla kadar hapsi isteniyor!

Şahan Gökbakar'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan kaçak evi için yıkım kararı çıkartılmıştı. Gökbakar'ın evi Marmaris Belediyesi tarafından mühürlendi. Şahan Gökbakar sit alanına kaçak yapı yaptığı için yargılanıyor. Başsavcılık, Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında 10'ar yıla kadar hapis cezası istedi. Şüphelilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde devam edilecek. Peki Şahan Gökbakar hapis mi yatacak?

Gündem

04.10.2024, 18:24

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te Birinci Derece Doğal Sit Alanı'nda bulunan villası uzun süre tartışmaların odağında yer almıştı. Villanın önündeki kıyıyı kendisine özel alan ilan eden Gökbakar'a tepkiler çığ gibi büyümüştü. Şahan Gökbakar'ın Marmaris Delikyol Koyu'nda bulunan villasının kaçak olduğu tespit edilmiş ve yapı kayıt belgesi iptal edilerek yıkım kararı alınmıştı. Gökbakar'ın villası Marmaris Belediyesi tarafından mühürlenmişti. Sit alanına kaçak yapı tartışmaları devam ederken Şahan Gökbakar hakkında iddianame hazırlandı. 

İletişim Başkanı Altun'dan Netanyahu'nun iftiralarına cevap: 'Batılı yönetimlerin diplomatik koruması seni yargılanmaktan kurtaramayacak' İletişim Başkanı Altun'dan Netanyahu'nun iftiralarına cevap: 'Batılı yönetimlerin diplomatik koruması... Haberi Görüntüle

ŞAHAN GÖKBAKAR HAPİS Mİ YATACAK?

Başsavcılık, Şahan Gökbakar ile birlikte 4 kişinin cezalandırılmasını talep etti. İddianamede Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Çağrı Özeren ve Osman Bayındır’ın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’nu ihlal ve imar kirliliğine neden olma suçlarından 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianame kabul edilirse sanıkların yargılanmasına başlanacak. 

A takım sil baştan değişecek! AK Parti'de kongre mesaisi: Ankara ve İstanbul sona bırakılacak A takım sil baştan değişecek! AK Parti'de kongre mesaisi: Ankara... Haberi Görüntüle

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN KAÇAK EVİNİ KİM YAPTI?

İddianameye göre; Şahan Gmkbakar'ın villasının kaçak olarak beton dolgu üzerine ahşap iskele, taş duvar, bir adet konut yapısı, bir adet depo yapısı, çardak, güneş paneli ve su deposu inşa edildiği kaydedildi.

Bilirkişi raporuna da yer verilen iddianameye göre izinsiz olarak yapılan konut amaçlı bina, depo, çardak, pergole ve iskele 2010 2018 arasında yapıldı. Güneş panelleri, su deposu ve mevcut iskelenin ahşap kaplamaların ise 2023 yılında yapıldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading