Yandex Metrica

Sitede Ara

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası kaç metre kare?

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası kaç metre kare?

Recep İvedik filmleri ile sinemada gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar'ın Muğla Marmaris'te bulunan villası tartışılmaya devam ediliyor. Son olarak Şahan Gökbakar'ın kaçak villasının mühürlendiği haberi geldi. Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası kaç metre kare? Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi nerede? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

14.09.2024, 15:30

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te bulunan evi çok tartışılmıştı. Kıyıdaki iskeleyi özel mülk olarak tanımlayan Şahan Gökbakar'a tepkiler çığ gibi büyüdü. Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evinin kaçak olduğu ve yıkılmasına karar verilmişti. Bu karar bir türlü uygulanmazken Marmaris Belediyesi'ne de tepkiler gelmeye başlamıştı. Şahan Gökbakar ise konuya dair bir açıklama yaptı ve evinin kaç metre kare olduğunu açıkladı. Peki gerçekde öyle mi?

Kulaktan kulağa yayıldı! FETÖ'nün 'kayıp hazinesi' definecileri harekete geçirdi: Mezarlıklar kazıldı! Kulaktan kulağa yayıldı! FETÖ'nün 'kayıp hazinesi' definecileri harekete geçirdi: Mezarlıklar... Haberi Görüntüle

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN EVİ KAÇ METRE KARE?

Şahan Gökbakar açıklamasında evinin 85 metre kare olduğunu açıkladı. Gökbakar açıklamasında "Resimlerde gösterildiği gibi 2 katlı evim yok, tek katlı 85 metrekare köy evi. Ben halihazırda var olan evi ve iskeleyi satın aldım. İlandan buldum." dedi Gökbakar evin 2018 yılında yapıldığını, yapı kayıt belgesine sahip olduğunu ve bu şekilde aldığını ifade etti. Ancak 85 metre karelik evin arsası zamanla genişledi ve müstakil bir villa haline geldi. Şahan Gökbakar evi aldıktan sonra kendine ait bir iskele inşa etmiş ve bu isleyi özel mülk olarak tanımlayarak kendilerine ait olduğunu iddia etmişti. Bu olay sosyal medyada büyük ses getirirken Şahan Gökbakar'ın villası tartışma konusu olmuştu. Şahan Gökbakar'ın kaçak villası hakkında yıkım kararı çıkmasına rağmen Marmaris Belediyesi tarafından henüz yıkılmaması da bir başka tartışma konusu oldu.

2024-2025 Süper Lig transfer sezonu bitti mi? Ara transfer sezonu ne zaman başlayacak? 2024-2025 Süper Lig transfer sezonu bitti mi? Ara transfer sezonu... Haberi Görüntüle

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN EVİ NEREDE?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Muğla İl Müdürlüğü ile Marmaris Belediyesi ekipleri, komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris ilçesinde yer alan evini, inceleme yaptıktan sonra, yapı tatil tutanağı düzenleyerek mesken ile eklentilerinin kaçak olduğu gerekçesiyle mühürledi. Daha önce de evle ilgili yıkım kararı çıkmıştı. Doğa sever bir insan olarak bilinen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'in en güzel konumunda kaçak bir villada oturuyor olması hayranlarını şaşırttı. 

Son dakika: ÖSYM açıkladı: YKS ek tercih tarihleri belli oldu Son dakika: ÖSYM açıkladı: YKS ek tercih tarihleri belli oldu Haberi Görüntüle

YAPI KAYIT BELGESİ İPTAL EDİLDİ

Mülkiyeti Şahan Gökbakar'ın ortağı olduğu Çamaşırhane Film Yapım Anonim Şirketi'ne ev ve eklentilerinin yapı kayıt belgeleri, kaçak yapılar nedeniyle 9 Kasım 2022'de Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün Yapı Kayıt Belgesi Değerlendirme Komisyonu tarafından iptal edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading