Yandex Metrica

Sahibinden çöktü mü? 24 Eylül Sahibinden neden açılmıyor?

Sahibinden çöktü mü? 24 Eylül Sahibinden neden açılmıyor?

Ülkemizdeki en popüler ilan sitelerinden olan Sahibinden’e erişimin sorunu yaşandığı belirtildi. Son raporlar doğrultusunda saat 11.20 itibarıyla ulaşılamadığı kaydedildi. Peki, Sahibinden neden açılmıyor?

Gündem

24.09.2024, 11:53

Geniş bir kategori yelpazesiyle birlikte seri ilan ve alışveriş konularında en popüler ilan sitelerinden biri olarak gösterilen Sahibinden’e 24 Eylül Salı gününde saat 11.20 itibarıyla erişim sorunu yaşandığı görülüyor. Özellikle de emlak ile araç alım satım ilanlarında yoğun olarak kullanılan Sahibinden sitesinin erişim sorununun neden kaynaklandığı ve ne zaman düzeleceği merak ediliyor.

Sahibinden’e anlık olarak ulaşamayanların zaman zaman "Sunucu erişim sorunu-belirtilen ada sahip bir sunucu bulunamadı" uyarısı ile karşılaşıyor.

Narin cinayetinde son durum! Bakan Tunç anlattı: Tespit edilen görüntüler var Narin cinayetinde son durum! Bakan Tunç anlattı: Tespit edilen görüntüler... Haberi Görüntüle

SAHİBİNDEN ÇÖKTÜ MÜ 24 EYLÜL?

Son alınan veriler doğrultusunda downdetector’dan alınan bilgilerde Sahibinden sitesine 11.20 itibarıyla ulaşılamadığı ve sitenin çöktüğü görülüyor. Ancak şu ana kadar Sahibinden sitesinden konu hakkında bir açıklama yapılmadığı da gözlemleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading