Sitede Ara

Sahipsizler dizisi Fidan kimdir? Fidan'ı hangi oyuncu oynuyor?

Sahipsizler dizisi Fidan kimdir? Fidan'ı hangi oyuncu oynuyor?

Star TV'nin yeni dizisi Sahipsizler konusu ve oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeyi başardı. Dizide Ece karakterini canlandıran genç oyuncunun kim olduğu da izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Sahipsizler dizisi Fidan kimdir? Fidan'ı hangi oyuncu oynuyor?

Gündem

24.10.2024, 17:40

Star TV ekranlarında yakında yayınlanmaya başlanacak Sahipsizler dizisinin ilk fragmanları yayınlandı. Tek başına fragmanları bie yüz binlerce kişi tarafından izlenen dizi büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri de izleyicilerin dikkatini çekiyor. Son olarak Kuru Otlar Üstüne adlı sinema yapımında rol alan genç oyuncu bu kez karşımıza Sahipsizler dizisinde Fidan karakteri ile çıktı. Peki Sahipsizler Fidan kimdir? Sahipsizler dizisinde Fidan'ı hangi oyuncu oynuyor?

MİT ve emniyetten ortak operasyon: PKK'nın Rusya yapılanmasındaki kilit isim yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon: PKK'nın Rusya yapılanmasındaki kilit isim... Haberi Görüntüle

SAHİPSİZLER DİZİSİ ECE KİMDİR?

Sahipsizler dizisinde Rıfat ve Bala'nın kızı Azize'nin kardeşi Fidan'ı genç oyuncu Ece Bağcı oynuyor. Ece Bağcı pek çok yapında rol almış ve rolünün hakkını vermiştir. Gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen Ece Bağcı son olarak bir sanat filmi olan Kuru Otlar Üstüne projesinde yer almıştı.

Fidan dizide oldukça hırslı bir kızdır. Fidan büyüdüğü orman evinden çıkınca başka hayatlarla karşılaşır ve  yetiştirildiği değerleri unutur. Peşlerindeki bela yüzünden diğer kardeşleri ne kadar saklanmak, görünmez olmak istiyorsa Fidan tam tersi görülmek, fark edilmek ve ilgilenilmek ister.

Yeşilçam'ın emektarlarından Suphi Tekniker hayatını kaybetti: Türk sineması bir değeri daha kaybetti! Yeşilçam'ın emektarlarından Suphi Tekniker hayatını kaybetti: Türk sineması bir değeri... Haberi Görüntüle

ECE BAĞCI KİMDİR?

2007'de doğan Ece Bağcı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam ediyor. Bu sene okulundan mezun olması beklenen Ece Bağcı kariyerini oyunculuk alanında şekillendirmek istiyor. 

Ece Bağcı Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da En iyi Kadın oyuncu ödülünü alan 9. uzun metrajlı sinema filmi “Kuru Otlar Üstüne”de “Sevim” karakteri ile  ilk oyunculuk deneyimini kazandı. Bu projedeki performansı ile adından söz ettirmeyi başardı. 

Ece Bağcı “Kuru Otlar Üstüne” dizisindeki Sevim karakteri ile Chicago Uluslararası Film Festivali'nde 'en iyi yardımcı kadın oyuncu' ödülüne layık görülmüştür.

Ece Bağcı gelecek vadeden genç oyuncular arasındadır. 

17 yaşında olan Ece Bağcı şu sıralar Sahipsizler dizisinde Fidan karakterini oynuyor. 

Perşembe kar geliyor! İstanbul'da sıcaklıklar 6 derece birden düşüyor Perşembe kar geliyor! İstanbul'da sıcaklıklar 6 derece birden düşüyor Haberi Görüntüle

SAHİPSİZLER OYUNCULARI KİMLER?

Hazal Subaşı

Kaan Mirac Sezen

Doğa Bayram

Ece Bağcı

Umut Kaplıca

Züleyha Yıldız

Turgut Tunçalp

Enes Koçak

Mina Derman

Mehmet Bozdoğan

Duygu Karaca

Bilge Can Göker

Onur Berk Arslanoğlu

Zeynep Köse

Mert Tümer

Sacide Taşaner

Reha Özcan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading