Yandex Metrica

Sitede Ara

Salahsun Hekimoğlu öldü mü? Salahsun Hekimoğlu hangi dizilerde oynamıştı?

Salahsun Hekimoğlu öldü mü? Salahsun Hekimoğlu hangi dizilerde oynamıştı?

Türk sinemasının usta isimlerinden biri daha hayata gözlerini yumdu. Pek çok dizi ve filmde rol alan Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında hayatını kaybetti. Salahsun Hekimoğlu aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapıyordu.

Gündem

27.07.2024, 14:42

Sinema ve dizi oyuncusu, Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında vefat etti. Dizilerde ve filmlerdeki rolleriyle hafızalara kazınan Salahsun Hekimoğlu aynı zamanda seslendirme sanatçısıydı.

Depremzedeler yeni yuvalarına kavuşuyor: Bakan Kurum rakam verip paylaştı Depremzedeler yeni yuvalarına kavuşuyor: Bakan Kurum rakam verip paylaştı Haberi Görüntüle

SALAHSUN HEKİMOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Salahsun Hekimoğlu'nun vefat haberi Oyuncular Sendikası'nın sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan açıklamada "Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun." denildi. 

Bahçeli'den CHP'ye DEM tepkisi: Siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir Bahçeli'den CHP'ye DEM tepkisi: Siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli... Haberi Görüntüle

SALAHSUN HEKİMOĞLU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu Hekimoğlu 1 Ocak 1950'de dünyaya geldi. Pek çok dizide rol aldı.  Oyunculuğa 2003 yılında "Hayat Bilgisi" dizisinde rol alarak başladı. "Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul", "Kurtlar Vadisi", "Arka Sokaklar ve "Kavak Yelleri" dizilerindeki rolleri ile herkes tarafından tanındı.  1988'den itibaren film ve dizilere seslendirmeler sanatçılığı yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading