Yandex Metrica

Salda Gölü’nde sürüklenen kızın hayatını kurtarmıştı! O anları ağlaya ağlaya anlattı

Salda Gölü'nde şişme oyuncağıyla açığa sürüklenen kız çocuğu, 2000 metre kürek çeken bir vatandaş tarafından kurtarıldı. Salda Gölü’nde açığa sürüklenen kızı kurtaran kahraman vatandaş o anları, gözyaşları içinde anlattı.

Gündem

21.06.2024, 09:19

9 günlük Kurban Bayramı'nı fırsat bilen vatandaşlar, tatil beldelerine ve memleketlerine akın etti. Bayram tatilinde ailesiyle birlikte Salda Gölü'ne gelen 9 yaşındaki Ayşe Sıla G., ölümden döndü.

Burdur'un Yeşilova ilçesinde 12 yaşındaki çocuk, Salda Gölü'nde bindiği şişme deniz oyuncağının rüzgarın etkisiyle açığa sürüklenmesi sonucu mahsur kaldı. O sırada Salda Gölü'nde bulunan sosyal medya fenomeni Gökhan Aslan ve beraberindeki cankurtaran küçük çocuğu kurtardı.

DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

KÜÇÜK KIZIN DURUMU İYİ

Sahile getirilen Ayşe Sıla G. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılmak üzere kucakta ambulansa taşındı. Ambulans içerisinde ilk müdahalesi yapılan küçük kız daha sonra fazla su yuttuğu ve uzun süre boyunca suda kaldığı için hipotermi geçirme riski bulunduğundan ambulans ile Yeşilova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Ayşe Sıla G.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizler didik didik aranıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: 5 milyon 960 bin metreküp tarama yapıldı Denizler didik didik aranıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: 5 milyon 960... Haberi Görüntüle

''TANIMADIĞIM KİŞİLER MESAJ ATIYOR''

Salda Gölü’nde açığa sürüklenen kızı 2 bin metre kürek çekerek kurtaran vatandaş o anları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Olaydan sonra bir çok kişinin kendisine teşekkür mesajı attığını belirten Gökhan Aslan; “Böyle bir şey ile karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. O kadar çok mesaj var ki kimseye dönüş yapamıyorum. Tanımadığım kişiler bir çok mesaj atıyor, haberlere çıkmışım.'' dedi.

İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! Haberi Görüntüle

''SİZ İZLERKEN AĞLADINIZ BEN YAŞAYARAK AĞLADIM''

''Çocuk gözümün önüne geliyor. Burası yine dalgalı. Can kaybı verebilirdik ama çok şükür vermedik.'' diyen Gökhan Aslan, ''Ben bunu yaşadım. Siz izlerken ağladınız ben yaşayarak ağladım. Olayı hala üzerimden atamıyorum. Hepinize teşekkür ederim. Çok şükür kurtardık çocuğu” ifadesinde bulundu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading