Yandex Metrica

Sitede Ara

Saldırının adresi bu defa Çeşme: Sokak köpeklerinin saldırdığı iş adamı ölümden döndü!

Saldırının adresi bu defa Çeşme: Sokak köpeklerinin saldırdığı iş adamı ölümden döndü!

Son zamanlarda sayıları gittikçe artan sokak köpekleri vatandaşlar için büyük bir tehlike oluşturmaya başladı. Adeta terör boyutuna ulaşan köpek saldırıları vatandaşları sokakta yürüyemez hale getirdi. Son olarak İş adamı Ercan Erdem, Çeşme’de başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 

Gündem

15.07.2024, 15:39

Başıboş sokak köpeği terörü bu kez Çeşme'de patlak verdi. Çeşme'de sokak köpeklerinin saldırdığı iş adamı ölümden döndü.

Sokak köpeklerinin saldırısından dolayı ölümden dönen iş adamı, "Durumun ciddiyetini düşünerek diğer vatandaşların da yardımıyla beni kendi araçları ile hastaneye yetiştirmişler. Allah onlardan razı olsun. Onların sayesinde kurtuldum. Yoksa belki de o köpek parçalardı beni. Ancak hastanede müşahede altına aldıklarında kendime gelebildim" dedi.

Türkiye'nin günlerdir aradığı kayıp Narin'in ailesiyle ilgili korkunç iddia Türkiye'nin günlerdir aradığı kayıp Narin'in ailesiyle ilgili korkunç iddia Haberi Görüntüle

BAŞINDAN YARALANARAK BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Başıboş köpeklerin saldırısından dolayı dengesini kaybeden iş adamı Ercan Erdem, yere düşerek başından yaralandı ve bilincini kaybetti. Erdem, çevredeki vatandaşların yardımıyla parçalanmaktan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

Dijital görüntüyü gerçek diye tanıttı: Fatih Altaylı'nın yalanı DMM'ye takıldı Dijital görüntüyü gerçek diye tanıttı: Fatih Altaylı'nın yalanı DMM'ye takıldı Haberi Görüntüle

"ORADA ÖLEBİLİRDİM"

Bilincinin yerine gelmesinin ardından sadırıyle ilgili açıklamada bulunan Erdem, "Ben orada ölebilirdim. Hiçbir vatandaşın bu şekilde ölüm ile burun buruna gelmesini istemiyorum" dedi. Çeşme’de başıboş köpek sorunun arttığını ifade eden Ercan Erdem, başta belediyeler olmak üzere yetkililerin gerekli önlemleri alması için çağrıda bulundu.

Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu? Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu? Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR TARAFINDAN KURTARILDI

İzmir'in Çeşme ilçesinde 12 Temmuz Cuma akşamı saat 19.30 sıralarında Yıldızburnu mevkiine doğru yürüyüşe çıkan iş adamı Ercan Erdem, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Başıboş köpeklerden kendini korumaya çalışan Erdem, dengesini kaybederek yere düştü ve başını kaldırıma çarptı. Başından yaralanan iş adamı, çarpma sonucu bilincini kaybetti. Sesleri duyarak olay yerine intikal eden vatandaşlar, Erdem'i başıboş köpeklerin parçalamasından kurtararak özel araçlarıyla hastaneye kaldırdı. Hastanede 1 gün müşahede altında kalan Erdem'in taburcu edildikten sonra da evde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Ercan Erdem, yaşadığı korku dolu anları bilinci yerine geldiğinde bir kez daha hatırlayarak o güne ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu; 

Sağlığım için yürüyüşe çıkmıştım. Normal bir şekilde yürüyüşümü sürdürürken bir anda başıboş gezen bir sokak köpeği hırçın bir şekilde üzerime atıldı. Daha önce köpek de besleyen bir insan olduğum için bu konuda tecrübeliyim.

Dolayısıyla kişisel olarak onu tahrik edecek bir davranıştan da kaçındım. Gayet sakin bir şekilde yürümemi sürdürmeye çalıştım. Kendimi korumaya çalışırken arka üstü kaldırıma düştüm ve başımı kaldırıma çarptım. O sırada bilincimi kaybederek olduğum yere yığılmışım. Eğer vatandaşlarımız ilgisiz olsaydı olacakları düşünmek bile istemiyorum. Ben orada ölebilirdim.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading