Yandex Metrica

Sitede Ara

Salih Yıldız-Luka Mkheidze Judo yarı final ne zaman, saat kaçta ? Salih Yıldız'ın karşılaşması bu akşam mı, yarın mı?

Salih Yıldız-Luka Mkheidze Judo yarı final ne zaman, saat kaçta ? Salih Yıldız'ın karşılaşması bu akşam mı, yarın mı?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda ilk madalya garantisi haberi geldi. Erkekler 60 kilo son 16 turu judo müsabakalarında temsilcimiz Salih Yıldız çeyrek finalde Gürcistanlı Giorgi Sardalashvili'yi yenerek adını yarı finale yazdırdı. Salih Yıldız yarı finalde Fransız Luka Mkheidze ile karşılaaşcak. Salih Yıldız-Luka Mkheidze Judo yarı final ne zaman, saat kaçta ? Salih Yıldız'ın karşılaşması bu akşam mı, yarın mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında olacak.

Gündem

27.07.2024, 15:02

2024 Paris Olimpiyatları açılış töreninin ardından başladı. Türk sporcularından iyi haberler de gelmeye devam ediyor. Champ de Mars Arena'da gerçekleştirilen judo müsabakalarında Salih Yıldız adını yarı finale yazdırdı. Erkekler 60 kilo son 16 turunda Jamaikalı Ashley McKenzie'yi waza-ari puanıyla yendikten sonra çeyrek finalde Gürcistanlı Giorgi Sardalashvili'yi de waza-ari puanıyla mağlup eden Salih Yıldız yarı finale çıktı. Salih Yıldız yarı finalde Fransız Luka Mkheidze ile karşı karşıya gelecek.

Ziynet çalan kadın 'Piknik' yaparken yakalandı: 53 suç kaydı, 11 gözaltı kararı olduğu ortaya çıktı! Ziynet çalan kadın 'Piknik' yaparken yakalandı: 53 suç kaydı, 11... Haberi Görüntüle

SALİH YILDIZ-LUKA MKHEİDZE JUDO YARI FİNAL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Salih Yıldız-Luka Mkheidze yar final karşılaşmasının net saati bilinmiyor. Ancak tahmini olarak TSİ 18.00 sularında karşılaşmanın başlaması bekleniyor. 

Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu? Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu? Haberi Görüntüle

SALİH YILDIZ MADALYA GARANTİLEDİ Mİ?

Milli judocu Salih Yıldız Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk gününde yarı finale yükseldi ve madalya almayı garantiledi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading