Yandex Metrica

Samet İşitmezoğlu kimdir? Ayhan Sicimoğlu'nun saldırdığı çocuk kim?

Samet İşitmezoğlu kimdir? Ayhan Sicimoğlu'nun saldırdığı çocuk kim?

Ünlü televizoncu ve TV programcısı Ayhan Sicimoğlu tartıştığı eski çalışnına tokat atmakla suçlandı. Çalışanının maaşını da vermemekle suçlanan Ayhan Sicimoğlu tepkiler karşısında kendisini savundu. Ayhan Sicimoğlu'nun saldırısına uğradığını iddia eden 19 yaşındaki Ayhan Sicimoğlu ise "Beni dinlemeyip, teknenin altını vurdu ve sonra beni suçladı" dedi. Yaşanan gelişmelerin ardından Samet İşitmezoğlu kimdir? Ayhan Sicimoğlu'nun saldırdığı çocuk kim? soruları gündeme gelmeye başladı.

Gündem

25.06.2024, 10:02

TV programcısı Ayhan Sicimoğlu ile eski çalışanı 19 yaşındaki Samet İşitmezoğlu arasında geçen tartışmanın videosu sosyal medyada ve haber sitelerinde oldukça fazla konuşuldu. 72 yaşındaki ünlü televizyoncunun eski çalışanına tokat atmaya çalışması ve parasını vermediği iddiası gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Türkiye'nin ünlü köşe yazarları bile bu konuyu tartıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Samet İşitmezoğlu kimdir? Ayhan Sicimoğlu'nun saldırdığı çocuk kim? soruları da gündeme gelmeye başladı.

Valilikten dikkat çeken karar: İstanbul'da 2 metro istasyonu ile füniküler hattı kapatıldı! Valilikten dikkat çeken karar: İstanbul'da 2 metro istasyonu ile füniküler... Haberi Görüntüle

SAMET İŞİTMEZOĞLU KİMDİR?

Samet İşitmezoğlu 19 yaşında genç bir denizcidir. Samet İşitmezoğlu ünlü TV programcısı Ayhan Sicimoğlu'nun teknesinde işe başlamış ancak parasının Sicimoğlu tarafından verilmedini iddia etmiştir. Sicimoğlu'nun, teknesinin bağlı olduğu marinaya gelip parasını isteyen eski çalışanına tokat attığı anların görüntüsü ise oldukça fazla konuşuldu. İşitmezoğlu'na fiziksel saldırıda bulunan Ayhan Sicimoğlu gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. 

Samet İşitmezoğlu ise açıklamasında 33 bin TL ile Sicimoğlu'nun teknesinde işe başladığını ancak Ayhan Sicimoğlu'nun kendisine para vermediğini iddia etti. 

İşitmezoğlu gündemdeki konuya dair yaptığı açıklamada “Beni 33 bin liraya gemici olarak işe aldı ama kameramanlık yaptırıyordu. Beni dinlemeyip, teknenin altını vurdu ve sonra beni suçladı. Botla ben denize düştük. Açık denizde ben çabalarken, o botunu düşünüyordu" dedi.

İşitmezoğlu söz konusu video için Sicimoğlu'ndan geldiğini iddia ettiği teklifi de açıkladı. İşitmezoğlu ‘Videoyu silersen sana 33 bin lira para gönderirim’ dedi. Videoları yayınlarsam benden 300 bin lira talep edeceklerine dair avukatıyla sözleşme hazırladı. Ben de kabul etmedim.

Adalet Bakanı 'asla kabul edilemez' diyerek duyurdu: Peygamber Efendimize hakaret eden YouTubera yakalama kararı! Adalet Bakanı 'asla kabul edilemez' diyerek duyurdu: Peygamber Efendimize hakaret... Haberi Görüntüle

AYHAN SİCİMOĞLU: KENDİMİ SAVUNMAM GEREKTİ

Ayhan Sicimoğlu iddialar karşısında yaptığı açıklamasında "73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum" dedi. Sicimoğlu "antaja maruz kaldım, aracılar vasıtasıyla büyük paralar istendi ve boyun eğmedim." diyerek şahıstan hukuki yollardan hesap sorulacağını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading