Sancaktepe'de CHP ve DEM Partililer vakit kaybetmedi! 'Selo'ya özgürlük' sloganları atarak kutlama yaptı!

Sancaktepe'de CHP ve DEM Partililer vakit kaybetmedi! 'Selo'ya özgürlük' sloganları atarak kutlama yaptı!

31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul'a yeniden büyükşehir belediye başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen CHP'liler ve DEM Parti'li seçmenler İstanbul Sancaktepe'de 'Selo'ya özgürlük' sloganları ile 2016'dan beri hapiste bulunan terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'ı andı. Kutlama analrı ise sosyal medya da birçok vatandaş tarafından büyük tepki topladı.

Gündem

21.05.2024, 07:25

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında oy sonuçlarının açılmaya başlaması sonrasında CHP ve DEM Partililer İstanbul Sancaktepe'de CHP'den yeniden belediye başkanı adayı olan ve tekrardan seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu için kutlama yapıldı. 

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in sırt çantasında ne vardı? İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in... Haberi Görüntüle

'SELO'YA ÖZGÜRLÜK' SLOGANLARI ATILDI

Kutlamalar sırasında ise Sancaktepe'de zafer işaretleri ile DEM Parti bayraklarıyla 2016 yılında' terör örgütüne üye olmak' suçundan Edirne F Tipi Cezavinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş için  'Selo'ya özgürlük' sloganları atıldı. 

'Kirli' algı oyunu: CHP'nin okulları veliler temizliyor yalanı suya düştü! Görseldeki kadınlar temizlik personeli çıktı 'Kirli' algı oyunu: CHP'nin okulları veliler temizliyor yalanı suya düştü!... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından toplanan bir grup CHP'li ve DEM Partililerin görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşılınca tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşılan videoya ilişkin ise bazı vatandaşlar ise 'Gelen tehlikenin farkında mısınız?, kansızlar, selam gönderenlerden mi cesaret alıyorsunuz' gibi tepkiler gösterdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading