Şanlıurfa 17 Ekim okullar tatil mi? Şanlıurfa'da okullara 17 Ekim'de deprem tatili var mı?

Şanlıurfa 17 Ekim okullar tatil mi? Şanlıurfa'da okullara 17 Ekim'de deprem tatili var mı?

Malatya'nın Kale ilçesinde yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Şanlıurfa 17 Ekim okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, yarın Şanlıurfa'da 17 Ekim'de okullar deprem tatili olacak mı?

Gündem

16.10.2024, 12:25

Malatya'nın Kale ilçesinde saat 10.46'da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında öğrenciler ve veliler Şanlıurfa'da okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak etmekte. Şu ana kadar Malatya ve Elazığ valiliklerinden gelen son dakika haberi doğrultusunda okullar tatil ilan edilmişti.

Malatya'daki deprem Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Batman, Şanlıurfa, Mardin ve Bingöl'den de hissedilmişti.

Şanlıurfa 17 Ekim okullar tatil mi

Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika açıklaması Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika... Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA 17 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya'da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında öğrenciler Şanlıurfa'da 17 Ekim'de okulların tatil ilan edilip edilmediğini merak etmekte. Ancak şu ana kadar Şanlıurfa Valiliği'nden gelen bir son dakika haberi olmadığından Şanlıurfa'da yarın 17 Ekim Perşembe okullar tatil değildir.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak tarafından yapılan açıklamada, "Bugün Malatya’da meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle resmi ve özel eğitim kurumlarının bütün kademelerinde eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı.

Yaşanan deprem sonrasında 16 Ekim 2024 tarihinde Şanlıurfa, Malatya ve Elazığ'da okullar tatil ilan edilmiştir.

Habere Tepki Ver

0

1

2

3

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading