Sapkın partiye operasyon! Kadını kafesin içinde kırbaçlamışlar! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Sapkın partiye operasyon! Kadını kafesin içinde kırbaçlamışlar! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

İstanbul'un göbeğindeki bir gece kulübünde kadınların köle olarak gösterildiği ve müstehcen hareketler sergilendiği ortaya çıktı. Sapkın gece kulübüne operasyon düzenleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği 32 kişiyi gözaltına aldı.

Gündem

24.10.2024, 09:36

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir internet sitesi üzerinden Tolga T. ve Laden S. tarafından müstehcen partiler düzenlendiği belirlendi. 

Fetullah Gülen öldü mü? Gülen ne zaman, neden öldü? Fetullah Gülen öldü mü? Gülen ne zaman, neden öldü? Haberi Görüntüle

KADINLARI KÖLE OLARAK KULLANMIŞLAR

Biletlerinin 250 liradan internet üzerinden satışa çıkarıldığı tespit edildi. 20 Ekim'de Şehit Muhtar Mahallesi'ndeki bir gece kulübüne baskın düzenlendi. 

Baskında içeride parti olduğu, hayasızca ve müstehcen hareketler sergilendiği görüldü. Bir kadının demir kafesten çıkıp katılımcılar tarafından köle muamelesi gördüğü ortaya çıktı. 

Baskında gece kulübü işletmecisinin de aralarında bulunduğu 32 kişi gözaltına alınırken, partide kullanılan malzemelere de el konuldu.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan pes dedirten TUSAŞ paylaşımı! 'Teröre lanet olsun' demek zor geldi! İşte ünlülerin TUŞAS saldırısı paylaşımları Uraz Kaygılaroğlu'ndan pes dedirten TUSAŞ paylaşımı! 'Teröre lanet olsun' demek... Haberi Görüntüle

32 GÖZALTIDAN 8'İ TUTUKLU

Gözaltına alınanlardan ifadesi alınan 23 kişi serbest bırakılırken, gece kulübü sahibi ve partiyi organize edenlerinde aralarında bulunduğu 9 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading