Yandex Metrica

Sitede Ara

Sapphire AVM kapandı mı?

Sapphire AVM kapandı mı?

Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden biri olan Kiler Holding'in sahibi olduğu Sapphire AVM ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İstanbul'un Levent semtinde bulunan Sapphire AVM kapandı mı? Sapphire AVM'nin kapatılarak ofis olarak hizmet vereceği iddia edildi. AVM'den ofise dönüştürülen yerlerin kiralanmasına ise yakında başlanacağı belirtildi. 

Gündem

09.09.2024, 14:35

262.5 metre yüksekliğiyle İstanbul'un en yüksek binasında bulunan Sapphire AVM her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlıyordu. Levent semtinde hizmet veren AVM bölgenin en işlek AVM'leri arasında gösteriliyordu. Son zamanlarda piyasada yaşanan bazı sorunlar AVM'lerde işlerin yolunda gitmemesine neden oldu. İstanbul'da çok sayıda AVM'de dükkanlar boş kalırken bazı AVM'lerin ise kapatılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sivas Kongresi mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sivas Kongresi mesajı Haberi Görüntüle

SAPPHİRE AVM KAPANDI MI?

10 bodrum ve yerüstünde 56 kattan oluşanKiler Holding'in sahibi olduğu Sapphire AVM artık ofis olarak kullanılacak.

Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler açıklamasında "Kiracılarımız ile bir bir görüşerek anlaşmalı bir şekilde yollarımızı ayırdık. Son kalan marka da ocak ayı itibari ile AVM’deki mağazasını kapattı ve biz de çalışmalara başladık. 3-4 ay süren çalışmada son aşamaya geldik. Bir ay içinde pazarlama ekibimiz kiralama işlemlerine başlayacak" dedi. 

12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'den önemli mesajlar 12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

SAPPHİRE AVM KİMİN?

Açılışında lüks AVM olarak hizmet veren Sapphi­re AVM bundan böyle ofis olarak hizmet verecek. Sapphire AVM Kiler Holding bünyesindedir. 

Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni çalışma modellerinde neler değişecek? Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni... Haberi Görüntüle

SAPPHİRE KAÇ METRE YÜKSEKLİKTE?

Istanbul Sapphire veya Sapphire of Istanbul ya da kısaca Sapphire, 261 metre anten yüksekliğiyle Avrupa'nın Shard London Bridge'den sonra en yüksek 17. binasıdır.

Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı: Tüm darbeleri ve darbecileri lanetliyoruz Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı: Tüm darbeleri ve darbecileri lanetliyoruz Haberi Görüntüle

SAPPHİRE AVM DEĞERİ NE KADAR?

Şirketin Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınla­dığı 2023 yıl sonu gay­rimenkul değerleme raporuna göre, Sapp­hire AVM'nin değeri 2 milyar 411 milyon 324 bin TL.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading