Yandex Metrica

Sitede Ara

Sapphire AVM kapanıyor mu, neden kapanıyor? Sapphire AVM yerine ne yapılacak?

Sapphire AVM kapanıyor mu, neden kapanıyor? Sapphire AVM yerine ne yapılacak?

İstanbul'un göbeğinde yer alan en yüksek binalarından biri olan Kiler Holding'e ait Sapphire AVM resmen kapanıyor. Vatandaşlar, AVM'nin neden kapatıldığı ve yerine ne yapılacağını araştırmaya başladı.  Bir zamanlar alışveriş ve terasıyla ziyaretçi ağırlayan AVM, ofis olarak kullanımına devam edecek. İşte detaylar...

Gündem

09.09.2024, 13:24

İstanbul'un kalabalık semtlerinden biri olan Levent'te yer alan Sapphire AVM kapanarak ofis alanına dönüşüleceği belirtildi.

Açılışında lüks AVM olarak hizmet veren Sapphire'de ofis kiralamalarının yakın zamanda başlması bekleniyor. 

Kiler Holding'ten alınan bilgiye göre AVM bölü­mü içinde tadilatın tamamlandı.  Ofis kiralamalarının yaklaşık bir ay başlaması öngörülüyor.

Binali Yıldırım'dan kılıç çeken teğmenlere ilişkin açıklama: Halkın gücü üzerinde başka güç yok! Binali Yıldırım'dan kılıç çeken teğmenlere ilişkin açıklama: Halkın gücü üzerinde... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'UN EN YÜKSEK BİNASLARINDAN BİRİ

4. Levent'te yer alan Sapphire, 262.5 metre yüksekliği ile İstanbul'un da en yüksek binaları arasında bulunmaktadır.

AVM, konut ve seyir terası kulanımlarının b,rarada yer aldığı karma bir proje olarak tasarlanmış ve binada 10 bodrum, yürüsünde 56 kattan oluşmaktadır.

Narin'in annesinden çelişkili ifade: 'Kızını kim öldürdü' sorusuna bakın ne cevap verdi Narin'in annesinden çelişkili ifade: 'Kızını kim öldürdü' sorusuna bakın ne... Haberi Görüntüle

HALKBANK'TAN GERİ ALINDI

Sapphire AVM, borçları karşılığında 2019 yılında 100 milyon dolara Halkbank’a satılmış, 2021’de ise 48 milyon dolara yine Kiler Holding tarafından geri alınmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda AVM'yi ofis binasına dönüştürmek isteyen Kiler Holding, karcı markalar ile görüşerek yollarını ayırmış ve ocak ayı itibari ile Sapphire'deki AVM'yi kapatmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading