Saraçhane'de olaylar! Polis ekiplerine saldıran gruba müdahale edildi

CHP Genel Başkanı Özel'in çağrısıyla Saraçhane'ye gelen ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto eden grup yine taşkınlık yaptı. Polis ekiplerine saldıran gruba müdahale edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarını protesto amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in çağrısıyla Saraçhane'de toplanan grup, polise saldırdı.
Grubun izinsiz olarak Taksim'e çıkmak için Bozdoğan Kemeri'ne doğru yürümeye başlaması üzerine polis ekipleri uyarılarda bulundu.
POLİSE SALDIRDILAR
Bunun üzerine gruptakiler tarafından polis ekiplerine havai fişek, taş ve su şişesi gibi materyaller atıldı. Polis ile grup arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polis, zaman zaman biber gazıyla gruba müdahale etti.
