Yandex Metrica

Sitede Ara

Saraçhane'de aile buluşması! Binlerce kişi LGBT sapkınlığına dur demek için meydanlara indi

Küresel lobinin Türkiye ve dünyaya dayatması olan LGBT sapkınlığı Saraçhane'de binlerce kişinin katılımı ile lanetleniyor. 400 farklı derneğin oluşturduğu Büyük Aile Platformu yeniden meydanlara indi. 7'den 70'e herkesin akın ettiği "Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş" başladı.

Gündem

16.09.2024, 00:47

Sapkın LGBT propagandası ve dayatmasına karşı aileyi korumak için bir araya gelen 400 farklı derneğin oluşturduğu Büyük Aile Platformu Saraçhane Meydanı'nda buluştu.

Aralarında Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu, İstanbul Aile Vakfı, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, Dünya Çocuk ve Aile Koruma Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, TÜGVA ve Türkiye Gençlik Birliği’nin olduğu 400 STK’nın oluşturduğu Büyük Aile Platformu birincisini 2022 yılında “LGBT Propagandasına Dur De” başlığıyla, ikincisini 2023 yılında “Çocuklarımız, Ailemiz, İnsanlık İçin” başlığıyla gerçekleştirdiği buluşmanın bu yıl ise “Dursun Bu Hayasızca Akın” başlığıyla üçüncüsünü gerçekleştirmek için Saraçhane'de buluştu.

Son dakika: Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den ilk veriler geldi Son dakika: Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den ilk veriler... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK AİLE BULUŞMASI"

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında toplumu tehdit eden LGBT propagandası ve dayatmasına karşı ailelerin katılımıyla Saraçhane'deki Fatih Anıt Parkı'nda toplanarak Beyazıt Meydanı'na kadar yürüyeceklerini duyurmuştu.

Büyük yürüyüş başladı. 7'den 70'e herkes aile yapısını korumak ve LGBT sapkınlığına dur demek için bir araya geldi.

Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

CANLI İZLEYEBİLİRSİNİZ

Öte yandan kalbi orada olan milyonlarca vatandaş bu büyük buluşmayı canlı yayından izleyebilecek. İşte büyük Aile Buluşması'nın canlı yayın frekans bilgileri...

TÜRKSAT 3A

FREKANS :11587

SEMBOL : 3.333

POL: Dikey (V)

FEC: 5/6

TEST SAAT: 14:30

CANLI YAYIN: 15:00

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading