Yandex Metrica

Şarkıcı Teoman 'Külliye'ye çağrılsam giderim' dedi! Suriyeliler hakkındaki sözleri olay oldu!

Şarkıcı Teoman 'Külliye'ye çağrılsam giderim' dedi! Suriyeliler hakkındaki sözleri olay oldu!

Ünlü rock şarkıcısı Teoman Yakuoğlu, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Teoman Suriyeliler hakkında düşüncelerini dile geetirirken, Beştepe'den davet gelse katılacağını da ekledi. 

Gündem

26.08.2024, 12:01

Türkiye'nin başarılı rock şarkıcılarından olan Teoman Yakuoğlu, birçok şarkısıyla geniş hayran kitlesine sahip olmuş, magazin dünyasındaki söylemleriyle büyük yankı uyandırmıştı. 

İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç TL? İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç... Haberi Görüntüle

'GÖNDERMEK VİCDANSIZLIK'

Ünlü şarkıcı bu kez katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teoman T24'e verdiği bir röportajda Suriyeliler hakkında düşüncelerini belirterek, "Çevremdeki pek çok insandan İstiklal Caddesi başta olmak üzere Beyoğlu’nun çok Arap kültürüne uygun bir tüketim alanı haline gelmesinden rahatsızlık duyduklarını dinliyorum.  Aşırı göçten rahatsızım ama göndermek de vicdansızlık''  dedi.

 

Sözde çevreci Şahan Gökbakar’ın villası kaçak çıktı: Bakanlıktan flaş karar Sözde çevreci Şahan Gökbakar’ın villası kaçak çıktı: Bakanlıktan flaş karar Haberi Görüntüle

'RAHATSIZ OLANLAR İNGİLTERE'YE GİTMEK İSTİYOR'

Ünlü şarkıcı sonrasında ise Norveçlileri görünce sevindiklerini ancak Suriyeliler için aynı durumun söz konusu olmadığını ifade ederek, "Norveçli sarışın çocukları görseler 'harika olmuş' diyeceklerdi. Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar.'' diye ekledi.

Ünlü şarkıcı Teoman Suriyeliler'den rahatsız olanların birçoğunun ise İngiltere'ye gitmek istediğini ancak, ''Suriyelilerden rahatsız olanlar İngiltere'ye gitmek istiyor, İngiltere'nin Suriyelisi olmak için'' dedi. 'Her yer Arap oldu' söylemlerinin kendisine ırkçılığı çağrıştırdığını belirterek, vicdansızlık olarak nitelendirdi. 

Sır perdesi aralanıyor! Narin Güran'ın katili kim? 21 kişi gözaltına alındı: Otopsi işlemi devam ediyor Sır perdesi aralanıyor! Narin Güran'ın katili kim? 21 kişi gözaltına... Haberi Görüntüle

KÜLLİYE'DEN DAVET GELSE KATILIRIM'

Ayrıca ünlü şarkıcı Teoman, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden hehangi bir davet almadığını ancak geldiği takdirde katılacağını da sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading