Savaş Kurtbaba kimdir? Dedektif Savaş Kurtbaba nereli, evli mi?

Savaş Kurtbaba kimdir? Dedektif Savaş Kurtbaba nereli, evli mi?

Savaş Kurtbaba son dönemde katıldığı televizyon programlarında ön plandadır. Özel Dedektiflik ve Araştırma Hizmetleri veren Savaş Kurtbaba son günlerde artan şiddet olayları ve cinayetler konusunda değinmekten geri kalmadı. Peki, Savaş Kurtbaba kimdir?

Gündem

15.10.2024, 11:25

Son günlerdeki artan şiddet olaylarının yanı sıra cinayetler ile insanların her türlü şiddet eğilimlerine değinen Savaş Kurtbaba, özel dedektif olarak bilinmektedir. Daha öncesinde katıldığı televizyon programı ve Fulya Öztürk’ün sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programı ile dikkat çeken Kurtbaba sürekli olarak gündemi değerlendirmektedir. Peki, Savaş Kurtbaba aslen nereli, evli midir?

13 il teyakkuzda! Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar 12 derece birden düşecek 13 il teyakkuzda! Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar 12 derece birden düşecek Haberi Görüntüle

SAVAŞ KURTBABA KİMDİR?

Emekli polis olan Savaş Kurtbaba, aslen Edirne İpsalalıdır. 15 sene süresince İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’nde görev alan Kurtbaba, uzun yıllar dolandırıcılık ve kayıp şahıslar bürolarında çalışmıştır.

Savaş Kurtbaba

İstanbul’un pek çok ilçesinde asayiş bürolarında cinayet, gasp, hırsızlık ve yaralama gibi konularda dedektif olarak görev alan Savaş Kurtbaba, mesleki kariyeri sonrasında emekliye ayrıldıktan sonra SBS Dedektiflik’i kurmuştur.

SBS Dedektiflik bünyesinde; eş takibi, adres tespiti, boşanma ve velayet davaları için delil toplama gibi pek çok konu üzerinde hizmet eren Savaş Kurtbaba, yıllarca cinayet büroda ve emniyette kendi mesleği olarak bu işi yapmış sektördeki tek gerçek dedektiftir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading