Yandex Metrica

Seçil Erzan yeniden hakim karşısında! Fatih Terim'den aldığı paraları bakın ne yapmış

Seçil Erzan yeniden hakim karşısında! Fatih Terim'den aldığı paraları bakın ne yapmış

Futbol dünyasının ünlü isimlerini hayali fon yaratarak milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan yeniden hakim karşısında çıktı. Seçil Erzan, "Fatih Terim’den aldığınız 700 bin doları ne yaptınız?" sorusuna "O dönemde Umut Aslan, Ali Yörük gibi isimlere faiz ödedim" şeklinde yanıt verdi. 

Gündem

20.09.2024, 14:26

Kamuoyunda yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen, aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Denizbank'ın eski müdürü Seçil Erzan davasında dikkat çeken bi gelişme yaşandı.

30'dan fazla kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı öne sürülen banka şube müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nce bugün devam edildi.

Söz konusu duruşmada tutuklu sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük ve 4 tutuksuz sanık hazır bulundu. Taraf avukatları da mahkemeye katıldı. 

Bakanlık duyurdu: 3 ayda 253 kaçak araç ele geçirdi Bakanlık duyurdu: 3 ayda 253 kaçak araç ele geçirdi Haberi Görüntüle

''FATİH TERİM'DEN ELDEN PARA ALDINIZ MI?''

Seçil Erzan’a, Fatih Terim’in Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ifadesi soruldu.

"Fatih Terim’den elden para aldınız mı?" sorusuna yanıt veren Seçil Erzan, şu ifadeleri kullandı;

"Ondan fon adı adı altında para almadım. Sadece aramızdaki dostane ilişki nedeniyle 300 bin ve 400 bin dolar aldım. Bu parayı bana 'Bozcada’da ev al, arsa al, hisse senedi al sat' diye verdi. Ben de 'Yaparım' dedim ama yapamadım. Euro Bond işleminden zarar etmişti ve bankaya çok kızmıştı. Parasını çekmeyi düşünüyordu. Aramızdaki abi – kardeş ilişkisinden dolayı bu 700 bin doların getirisi olarak kendisine dönem dönem ödemeler yaptım" 

Uğur Durukan kimdir? Durukan Şekerleme kimin, sahibi kim? Uğur Durukan kimdir? Durukan Şekerleme kimin, sahibi kim? Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'DEN ALDIĞI PARAYI FAİZE ÖDEMİŞ

Seçil Erzan "7 Nisan’da yaşanan olay nedir?" sorusuna ise "Ben Fatih Terim’e hiçbir zaman hayır diyemedim. Ama benden zorla bir şey istemedi. 'Paramız var mı Seçil?' dediğinde de bana verdiği 700 bin doların faizi olarak ödemeler yaptım. O sabah beni şubeden Rüya Sağır aradığında ruh halim berbattı. Hocanın son durumu görmek istediğini söyleyince ben de ona ödemek istediğim faizi yazdırmıştım. 5 milyon dolar deseydim öyle mi olacaktı yani?" diye yanıt verdi. 

Erzan, "Fatih Terim’den aldığınız 700 bin doları ne yaptınız?" sorusuna "O dönemde Umut Aslan, Ali Yörük gibi isimlere faiz ödedim" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading