Yandex Metrica

Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi

Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi, sınıfta kaldı. CHP'li belediyelerin sergilediği kötü hizmet performansına vatandaşlar tepki yağdırırken gelen son anket verilerine göre AK Parti'nin oylarının tekrardan yükseldiği görüldü.

Gündem

15.09.2024, 12:20

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'nin ortaya koyduğu kötü performans, vatandaşları bıktırdı.

Hem anketler hem de sahadaki veriler AK Parti'nin oylarının yükseldiğini, seçmenin yuvaya dönmeye başladığını gözler önüne serdi.

Çok sayıda anket firması arka arkaya son çalışmalarını açıkladı. Bu çalışmalarda AK Parti oylarında ciddi bir artış olduğu gözlemlendi.

İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin davada yeni gelişme! Ara karar açıklandı İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin davada yeni gelişme!... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE BULUŞMALARI

TBMM'nin tatile girmesi ile birlikte sahaya inen, "Türkiye Buluşmaları" toplantılarına katılan bakanlar, milletvekilleri ve teşkilatlar bu değişimi net olarak gözlemlemeye başladı.

AK Parti kurmayları, vatandaşların nabzını tutup notlarını aldı. Bu çerçevede AK Parti'nin sahadaki değişime yönelik gözlem ve tespitleri şöyle:

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist yok edildi MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

SÖZLER YERİNE GETİRİLMEDİ 

AK Parti'den CHP'ye geçen bazı belediyelerde vatandaş 'verilen sözlerin yerine getirilmediğini, eskisi gibi hizmet alınmadığını' gördü. Bu da CHP'ye açılan kredinin bitmesine neden oldu.

Eş zamanlı başladı! AK Parti'den büyük çıkarma: Tam kadro sahada olacak! Eş zamanlı başladı! AK Parti'den büyük çıkarma: Tam kadro sahada... Haberi Görüntüle

EŞ-DOST ATAMASI BIKTIRDI

AK Parti kurmayları, 'Vatandaş muhalefet belediyelerinin çare olamayacağını anladı. Belediyelerdeki akraba, eş-dost atamaları ayyuka çıktı. Vatandaş bunu görüp çok kızıyor' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading