Yandex Metrica

Sitede Ara

Seda Çınar kimdir? Seda Çınar ile Ümit Erdim boşandı mı?

Seda Çınar kimdir? Seda Çınar ile Ümit Erdim boşandı mı?

Bir zamanların sevilen dizisi Hayat Bilgisi'nde  'Var mısın Arif' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında Seda Çınar ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin mutlu evliliğinden 2 kız çocuğu dünyaya geldi. Seda Çınar ve Ümit Erdim çiftinden gelen haberler sevenlerini üzdü. Çift karşılıklı olarak anlaşarak boşandı. Basına yansıyan haberlerin ardından Seda Çınar kimdir? Seda Çınar ile Ümit Erdim boşandı mı? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

16.07.2024, 15:31

Hayat Bilgisi dizisinde Arif karakteri ile tanınan oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında Seda Çınar ile nikâh masasına oturmuştu. Çiftten gelen kötü haberlere göre çift boşandı. Çift birlikteliklerini noktalama kararı aldı. Karşılıklı anlaşmlı şekilde boşanan çift sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Ümit Erdim ve Seda Çınar'ın avukatlarından yapılan açıklamada " Müvekkilimiz Ümit Erdim eşi Seda Çınar ile sevgi ve saygı ile yıllardır yürüttükleri evliliklerini, yine aynı sevgi, saygı ve anlayış ortamında bitirme kararı almış, bu doğrultuda taraflar Nisan 2024 tarihinde anlaşmalı şekilde boşanmıştır. Taraflar arasında karşılıklı iyi niyet, saygı ve anlayışın hiçbir şekilde azalmadığı bu sürece ilişkin olarak basında veya sosyal medyada yer alan olumsuz haberlere itibar edilmemesi ve tarafların çocuklarına, aile büyüklerine karşı olan hassasiyetlerine de anlayış gösterilmesi gerektiği şüphesizdir." denildi. Seda Çınar ise sosyal medyadan gelen taciz mesajlarına isyan etti. 

Bakan Uraloğlu'ndan 10 gün müjdesi: Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmalar tamamlanıyor Bakan Uraloğlu'ndan 10 gün müjdesi: Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmalar tamamlanıyor Haberi Görüntüle

SEDA ÇINAR KİMDİR?

Seda Çınar 2017 yılında Ümit Erdim ile evlenmişti. Bu evlilikten çiftin 2018'de Ses isimli kız çocuğu ve 2022 yılında ise  Eda adını verdikleri ikinci kızları dünyaya geldi. Seda Çınar ile Ümit Erdim anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. Çift Nisan 2024 tarihinde boşandı.

Seda Çınar'ın başı son günlerde sosyal medaydan gelen taciz mesajları ile dertte. 

Seda Çınar sosyal medyada yaşadığı taciz olayının boyutunun arttığını ve farklı hesaplardan yapılan paylaşımların çocuklarına kadar ulaşması sebebiyle yargıya başvuracağını söyledi.

Çınar açıklamasında "Bir süredir Instagram üzerinden taciz ediliyorum. Bu tacizin dozu arttı ve konuya çocuklarım da dahil edildi. Her gün 10 tane hesap açıyor, engelliyorum tekrar açıp tacizlere devam ediyor. Yapan kişinin yazdıklarından dolayı uzun süre ciddiye almadım çünkü akli dengesi belli ki yerinde değil. Ama taciz boyutu çocuklarıma uzandığı için konuyu artık yargıya taşımaya karar verdim. Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun, beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading