Yandex Metrica

Sitede Ara

Seher Dilovan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı?

Seher Dilovan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı?

Ünlü türkücü Seher Dilovan uzun süre önce Türkiye'yi terk etmiş ve İsviçre'ye yerleşmişti. Seher Dilovan yayımladığı mesajında sevenlerinden dua istedi. Sağlık sorunları nedeniyle hastaneye zor yetiştirildiğini belirten Seher Dilovan ameliyat olacağını açıkladı. Ünlü türkücünün sevenleri Seher Dilovan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı? sorularını sorarken açıklama geldi.

Gündem

23.08.2024, 14:20

Uzun yıllar önce İsviçre’ye yerleşen Seher Dilovan'ın hayatı oldukça fazla konuşulmuştu. Köy hayatını tercih eden Seher Dilovan bu kez sağlık problemleriyle gündeme geldi. 

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan'ın İsviçre'de kendisine kurduğu hayat çok konuşulmuştu. Ailesiyle birlikte Cenevre'de bahçe içinde bir villada yaşayan 51 yaşındaki şarkıcı sosyal medyadan yayımladığı videoda zor günler geçirdiğini açıkladı. Sher Dilovan acil hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni anayasaya hazırdır Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni anayasaya hazırdır Haberi Görüntüle

SEHER DİLOVAN'IN HASTALIĞI NE?

Seher Dilovan, sosyal medya hesabından sevenlerini üzen açıklamalarda bulundu.  Sağlığıyla ilgili zor günler geçiren isim, 'Dualarınıza ihtiyacım var' dedi. Gözyaşlarını tutamayan ünlü türkücü  ameliyat olacağını açıkladı. Seher Dilovan açıklamasında "Jinekolojik anlamda çok ciddi bir sıkıntı başıma geldi ve beni hastaneye zor yetiştirdiler Cenevre’de. Gerçekten sıkıntılı anlardı. Bu rahatsızlığım biraz daha uzun sürse acilen ameliyata alınabilirdim. Yine ameliyat olacağım. Bu kesin. Daha önce de ameliyat olmuştum. Sezaryen olmuştum, safra kesesi… Yine bir ameliyat olmam gerekecek. İnşallah iyi geçer. Acaba Türkiye’de mi olsam diye düşündüm. Burada ameliyat olacağım. Eylül gibi… O yüzden dualarınıza ihtiyacım var. Korkunç bir durum yok. Şifa dileyenlere teşekkür ediyorum. Beni bilirsiniz. Enerjik biriyim. Kendimi ihmal etmiş olabilirim, etmemek gerekiyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading