Yandex Metrica

Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın eşinden yürek burkan paylaşım

Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın eşinden yürek burkan paylaşım

İstanbul Ümraniye’de meydana gelen silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz, duygusal bir mesajla eşine veda etti.

Gündem

24.09.2024, 13:43

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde nöbeti sırasında, hırsızlık suçndan yakalanan Yunus Emre Geçti’nin açtığı ateşle ağır yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Şehit polis memurunun kaybı, ailesi ve sevenleri üzerinde derin bir etki bıraktı.

FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi düşer mi? FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi... Haberi Görüntüle

EŞİNDEN DUYGUSAL VEDA MESAJI

Şeyda Yılmaz’ın eşi olan Semih Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi. Eşinin şehadetinin kendisi için büyük bir kayıp olduğunu belirten Semih Yılmaz, "Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu, şehadetin kutlu olsun canım sevgilim. Sen benim bu dünyadaki en büyük hasretliğimsin. Seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim, dünyalar güzeli eşim benim." sözleriyle duygularını paylşştı.

Bu duygusal paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanırken, Şeyda Yılmaz’ın aziz hatırası da saygıyla anıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading