Sitede Ara

Şehitlikteki tek kadın sensin! Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın mezarına bırakılan not herkesi duygulandırdı

Şehitlikteki tek kadın sensin! Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın mezarına bırakılan not herkesi duygulandırdı

Geçtiğimiz günlerde karakoldan kaçan Yunus Emre Geçti'nin açtığı ateş sonucu şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit olması herkesi derinden üzdü.Şehit polisin mezarına bırakılan bir mektup ise okuyan herkesi duygulandırdı.

Gündem

28.09.2024, 00:00

İstanbul Ümraniye’de silahla vurularak şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın mezarına bırakılan mektup görenleri duygulandırdı. Mektupta yazılan ‘Sen de orada rahat mısın? Ben çok rahatım. Çünkü sen inşallah cennete gittin’ sözleri yürekleri dağladı.

Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? Haberi Görüntüle

MEZARINA BIRAKILAN MEKTUP HERKESİ DUYGULANDIRDI

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi Yunus Emre Geçti tarafından tabancayla vurularak şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz'ın Sivas’ta polis şehitliğinde bulunan mezarının üzerine bırakılan mektup görenleri duygulandırdı.

Narin cinayetinde gözler Adli Tıp Kurumu'nda: İşte düğümü çözecek rapor Narin cinayetinde gözler Adli Tıp Kurumu'nda: İşte düğümü çözecek rapor Haberi Görüntüle

"SENDEKİ KADER BÖYLEYMİŞ"

Yeğeni tarafından yazıldığı düşünülen mektupta duygu dolu sözler yer aldı. Mektupta, “Sen benim teyzemsin. İyi ki de öylesin. Sendeki kader böyleymiş.

Deprem sorununa çözüm bulundu! Artık tüm bölgelerde uygulanacak Deprem sorununa çözüm bulundu! Artık tüm bölgelerde uygulanacak Haberi Görüntüle

"SEN İNŞALLAH CENNETE GİTTİN"

Senin için 2 saat ağladım. Ama şimdi gayet iyiyim. Sen de orada rahat mısın? Ben çok rahatım. Çünkü sen inşallah cennete gittin. Çok güzel bir şey. Biz inşallah sorgulu gideceğiz ama sen sorgusuz gittin inşallah.

Şeyda polisi şehit eden cani katile Casperlar çetesi sahip çıktı: Polisleri şikayet edeceğiz! Şeyda polisi şehit eden cani katile Casperlar çetesi sahip çıktı:... Haberi Görüntüle

"SEN ÇOK CESURMUŞSUN"

Sen benim en güzel, en tatlı, en sevecen ve en sevilen teyzemsin. Ama teyze sen çok cesurmuşsun. O kadar cesurmuşsun ki kaçmamışsın” ifadeleri yer aldı.

Dolandırıcıların hedefinde öğrenciler var!  Verilen siparişlerde bunlara dikkat edilmeli.. Dolandırıcıların hedefinde öğrenciler var! Verilen siparişlerde bunlara dikkat edilmeli.. Haberi Görüntüle

“ŞEHİTLİKTE TEK KADIN SENSİN”

Şehitlikte tek kadın şehidin Şeyda Yılmaz olduğu yazılan notta, “Sen benim aslan teyzemsin. Sen ilk kadın şehitsin o mezarlıkta. Bak gördün mü bu gece teyzem için uyumayacağım dedim ve şu ana kadar uyumadım. Bundan sonrasını Allah bilir. Eğer annem kızarsa uyurum ama eğer bir şey demezse belki uyumam. O belkiyi neden içine aldım biliyor musun? Çünkü belli değil. Çünkü çok uykum var. 5 dakika sonra uyuyabilirim” sözleri duygulandırdı.

Şehit polisin ardından kendisi gibi polis olan eşi Semih Yılmaz'ın vedası da duygulandırmıştı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading