Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay kimdir? Gülşah Durbay kaç yaşında, nereli?

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay kimdir? Gülşah Durbay kaç yaşında, nereli?

Son olarak 31 Mart seçimlerinde CHP’den Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan iddialar gündemde yer aldı. Peki, Gülşah Durbay kimdir?

Gündem

04.10.2024, 10:31

Sosyal medyada paylaşılan iddialar ile birlikte adı bir anda gündem olan ve bir dönemde CHP’de Gençlik Kolları Başkanı olan ve sonrasında da 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yine CHP’den Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay hakkında son saatlerde kullanıcılar tarafından bilgi araştırması yapılıyor.

Son dakika.... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Narin'in öldürüldüğü köydeki çocuklara dair rapor! Son dakika.... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Narin'in öldürüldüğü köydeki... Haberi Görüntüle

GÜLŞAH DURBAY KİMDİR?

Gülşah Durbay, 4 Ocak 1988 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. 36 yaşında ve aslen Manisalı olan Durbay, eğitim hayatına Manisa’da başladıktan sonra 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

Gülşah Durbay kimdir

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde ekonomi ve finans alanında doktorasına devam eden Durbay, özel bir şirkette yöneticilik görevinde bulundu. Şirketlere gıda güvenliği, iş güvenliği, kalite ve strateji konularında danışmanlık yapan Durbay, CHP Manisa Gençlik Kollarında da görev aldı.

Son olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanı seçilerek, Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı oldu. Gülşah Durbay, evli değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading