Yandex Metrica

Sitede Ara

Selçuk Bayraktar'ın günler öncesinde dediği çıktı! Lübnan'da siber saldırı sonrası Bayraktar'ın o tespiti gündem oldu!

İsrail'in Lübnan'da çağrı cihazlarını eş zamanlı olarak patlatarak gerçekleştirdiği saldırısı sonrası Selçuk Bayraktar'ın iki gün önce yaptığı konuşma çok konuşuldu.   

Gündem

18.09.2024, 16:27

Lübnan'da çağrı cihazlarının patlaması nedeniyle aralarında Hizbullah üyelerinin de olduğu en az dokuz kişi öldü, 2 bin 800 kişi yaralandı. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran patlamalar Selçık Bayraktar'ın günler öncesinde yaptığı açıklamayı yeniden gündeme getirdi. 

Gazze'den Somali'ye savunma kalkanı! İbrahim Karagül Türkiye-Mısır ilişkilerini değerlendirdi: PKK ancak İsrail sınırında yok edilebilir Gazze'den Somali'ye savunma kalkanı! İbrahim Karagül Türkiye-Mısır ilişkilerini değerlendirdi: PKK... Haberi Görüntüle

BAYRAKTAR'IN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU 

Lübnan'daki siber saldırı sonrası Baykar Lideri Selçuk Bayraktar'ın açıklamaları gündem oldu. Selçuk Bayraktar'ın günler öncesinde "Saatlerin, telefonların içine kadar giriyorlar. Kendi bağımsız küresel konumlama sistemimizin olması, egemenliğimiz açısından çok önemli ve stratejik. Bunu inşa edeceğiz" demişti.

Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3 bölgeyi özellikle uyardı! Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3... Haberi Görüntüle

"SAATLERİN VE TELEFONLARIN İÇERİSİNE KADAR GİREBİLİYORLAR"

Selçuk Bayraktar'ın birkaç gün önce  yapmış olduğu açıklama yeniden akıllara geldi. Selçuk Bayraktar'ın 14 Eylül'de Aksaray'da düzenlenen TEKNOFEST Roket Yarışması'nda yapmış olduğu açıklamada "Saatlerin, telefonların içine kadar giriyorlar. Kendi bağımsız küresel konumlama sistemimizin olması, egemenliğimiz açısından çok önemli ve stratejik. Bunu inşa edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Harita değişti yazdan kalma günler sona eriyor: Çok kuvvetli geliyor Harita değişti yazdan kalma günler sona eriyor: Çok kuvvetli geliyor Haberi Görüntüle

9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

İşgalci İsrail'in Lübnan'a yönelik dün dijital saldırı düzenledi. Saldırıda 1'i çocuk 9 kişinin hayatını kaybetti, 200 kadarı ağır yaklaşık 2 bin 800 kişi yaralandı. Tüm bu yaşananların ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın açıklamaları yeniden gündem oldu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading