Yandex Metrica

Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli?

Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli?

Jahrein rumuzu ile tanınan Ahmet Sonuç sosyal medyada yaptığı iğrenç yorumları ile tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor. Twitch'te 2 milyon abonesi olan Jahrein zaman zaman eşinden de sevgi dolu sözlerle bahsediyor. Jahrein eşi kim? Kiminle evli? soruları arama motorlarına sıkça sorulurken Jahrein'in Selin Sonuç ile evlendiği öğrenildi. Peki Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi ne iş yapıyor?

Gündem

13.09.2024, 10:03

Twitch ve diğer sosyal medya platformlarında Jahrein rumuzu ile tanınan Ahmet Sonuç yaptığı açıklama ve yorumlarla dikkatleri üzerine çekiyor. İğrençliğe varan yorumlar nedeniyle Jahrein hakkın çok sayıda soruşturma da açıldı. Son olarak baldızlar ile ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle gözaltına alınan Jahrein yayınlarında karısını çok sevdiğinden de bahsediyor. Sosyal medya kullanıcıları ise Jahrein eşi kim? Jahrein kiminle evli? Selin Sonuç kimdir? sorularını soruyor.

Müge Anlı, Narin hakkında ne söyledi? Müge Anlı'ya neden dava açıldı? Müge Anlı, Narin hakkında ne söyledi? Müge Anlı'ya neden dava... Haberi Görüntüle

JAHREİN EŞİ-KARISI KİM?

Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç 2019 yılında Selin Sonuç ile dünya evine girmişti. Ahmet Sonuç sevgilisi Selin Sonuç'a evlilik teklifini canlı yayınlanan Noobstar adı yarışmada yapmıştı. Sivri açıklamaları ile gündeme gelmeye başlayan Jahrein (Ahmet Sonuç) ile eşi Selin Sonuç'un bir çocukları dünyaya geldi. 

Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Haberi Görüntüle

SELİN SONUÇ KİMDİR?

Selin Sonuç ile Jahrein 5 Ekim 2019 yılında evlendi. 

Jahrein eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutlamış ve Selin Sonuç da bu anları kendi sosyal medya platformunda yayınlamıştı.

Selin Sonuç daha sonra bu paylaşımları kaldırmış ve bu hareketi çok konuşulmuştu. 

Çiftin evliliklerinde 17 Mart 2023'te Bora Emir isimli bir erkek çocukları dünyaya geldi. 

Jahrein eşi Selin Sonuç mesleği ve yaşı bilinmemektedir.

Çocukları böyle zehirliyorlar! Google Play Store'da +18 kitap rezaleti: Sapkın içerikler en çok satanlar listesine girdi Çocukları böyle zehirliyorlar! Google Play Store'da +18 kitap rezaleti: Sapkın... Haberi Görüntüle

JAHREİN (AHME SONUÇ KİMDİR?

Ahmet Sonuç, sosyal medya rumuzu ile Jahrein, 29 Kasım 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi.

Gençlik yıllarını Karabük'te geçirdi.

Kıbrıs Türkü bir babanın ve Burdurlu bir annenin çocuğu olan Jahrein, ilkokul eğitimini tamamladıktan sonra ortaokul yıllarında Antalya'ya taşındı. 

İnternet yayıncılığı yapan Ahmet Sonuç yorumları ve açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Jahrein, YouTube kariyerine başladıktan sonra Twitch platformunda da abone sayısını hızla artırdı. 

31 Ağustos 2022'de gerçekleştirdiği bir yayında Twitch'e dönüş kararı aldı.

Antalya Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Leipzig Üniversitesi'nde Moleküler Fizik ve Biyokimya Bölümü'nde eğitim görmek üzere Almanya'ya gitti. Almanya'da eğitim alırken, oyunlara olan ilgisi nedeniyle YouTube ve Twitch üzerinden içerik üretmeye başlayan Jahrein, üniversiteyi son sınıfta bırakarak Polonya'ya taşındı ve G2A'de çalışmaya başladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading