Semih Çelik kimdir? İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i neden öldürdü?

Semih Çelik kimdir? İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i neden öldürdü?

İstanbul'da kan donduran cinayetler... İstanbul'da eski kız arkadaşı ve yeni kız arkadaşını öldüren Semih Çelik Fatih'te surlardan atlayarak intihat etti. Semih Çelik kimdir? soruları sorulmaya başlanırken katilin evinde parçalanmış insan figürlerinin olduğu kara kalem çalışmaları buldu. Peki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i neden öldürdü? Polisler bu sorularının yanıtını bulmak için soruşturmayı derinleştirdi.

Gündem

05.10.2024, 08:45

İstanbul'da yaşanan korkunç cinayetler kan dondurdu. İki kadın Semih Çelik tarafından korkunç şekilde katledildi. Semih Çelik, eski sevgilisi olduğu belirtilen İkbal Uzuner'i katletti. Fatih surlarından genç kızın başını yola atan Semih Çelik daha sonra aynı surlardan atlayarak intihat etti.

Maliye'den yat ve tekne satışlarına sıkı takip: 1.4 milyar liralık kayıt dışı hasılat tespit edildi! Maliye'den yat ve tekne satışlarına sıkı takip: 1.4 milyar liralık... Haberi Görüntüle

SEMİH ÇELİK KİMDİR? 

Semih Çelik İstanbul'da yaşayan 19 yaşındaki iki genç kızı vahşice öldürdü. Türkiye'nin konuştuğu cinayetlerdeki detaylar da kan dondurdu. 

İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik surlardan atlayarak intihar etti. 

Semih Çelik'in daha önce de Eyüpsultan’da yaşayan 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i de öldürdüğü ortaya çıktı. 

Yarım saat içinde iki korkunç cinayet işleyen Semih Çelik'in cinayetleri neden işlediğine dair ise ekiplerin detaylı çalılması devam ediyor.

Semih Çelik'in babasıyla yapılan görüşmede, daha önce oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve bu nedenle hastanede tedavi gördüğünü söylediği iddia edildi.

SemihÇelik_İkbal_Uzuner_ve_Ayşenur_Halil'i_neden_öldürdü.webp

Semih Çelik’in 15.30 sıralarında sevgilisi Ayşenur Halil’i Eyüpsultan’da, ardından 16.00 sıralarında İkbal Uzuner’i Fatih’e gidip katlettiği öğrenildi. 

Genç kadının vücut bütünlüğünün olmadığı görüldü.

Kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik’in 3 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Semih Çelik'in psikolojik sorunları olduğu ve farklı hastanelerde de 5 adet kaydı olduğu iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kan tüccarları bizden rahatsız oluyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kan tüccarları bizden rahatsız oluyor Haberi Görüntüle

SEMİH ÇELİK, İKBAL UZUNER VE AYŞENUR HALİL'İ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Türkiye'nin gündemine oturan iki cinayetin ardından Semih Çelik'in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i neden öldürdüğü araştırılıyor. 

Seöih Çelik İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Semih Çelik Fatih'te surlardan atlayarak intihar etti. Emniyet güçlerinin cinayetlere ilişkin incelemesi sürüyor.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading